Wood Like After - Jelentkezők

„Hazaiak, fiatalok, tehetségesek és most megmutatják, mit tud a kreatív faipar. Ismerkedj, beszélgess, vigyél haza magyar bútort!”

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozaton, Wood Like After pop-up store néven 2019. október 11-13. között kiállítási lehetőséget biztosít fiatal, kreatív faipari szakemberek számára.

Célunk, hogy fiatal tervezők és gyártók olyan bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kapjanak, ahol a potenciális vásárlókkal azonnal személyes kapcsolatba kerülhetnek.

A kiállításon való részvétel előfeltétele a Szövetség által kiírt pályázati anyag megküldése volt. A szakértő zsűri által kiválogatott pályaművek kerülhetnek kiállításra a Hungexpo pavilonján.

Projektvezető: Cselényi Krisztina

Kurátor: Németh Gabriella

Bírálóbizottság: Babanecz Csaba (Skills szakértő) Kálmán Attila (Kálmán Kft.), Kálló Zoltán (Nyír-Demonich Kft.), Ligeti Ferenc (Építészmérnők,designer a Ligeti Design Kft. tulajdonosa.)

Együttműködő partnereink:  Hungexpo – OtthonDesign kiállítás, Budapesti Komplex Szakképzési Centrum, BKIK, Design Hét, PÁNFA Akkreditált Innovációs Klaszter

Helyszín: Hungexpo, G pavilon

Brók István

A Loops fésülködő az amerikai Mid-century design szellemében készült. Lekerekített formái megfelelnek a mai modern kor elvárásainak. Kontrasztos színei szinte bármilyen környezetben jól mutatnak. A bútor amerikai dió, tömörfa felhasználásával készültek, így időtálló. A Loops fésülködő asztal egy kihajtható tükörrel rendelkezik, amely alatt nagy tárolórész található.

Anyagmegnevezés: amerikai dió

Gyártási éve: 2017

Mérete: 80×74×91 cm

Brók István bemutatkozásához katt a képre!

Kozma Lajos Faipari Szakgimnázium