Wood Like After - Jelentkezők

„Hazaiak, fiatalok, tehetségesek és most megmutatják, mit tud a kreatív faipar. Ismerkedj, beszélgess, vigyél haza magyar bútort!”

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozaton, Wood Like After pop-up store néven 2019. október 11-13. között kiállítási lehetőséget biztosít fiatal, kreatív faipari szakemberek számára.

Célunk, hogy fiatal tervezők és gyártók olyan bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kapjanak, ahol a potenciális vásárlókkal azonnal személyes kapcsolatba kerülhetnek.

A kiállításon való részvétel előfeltétele a Szövetség által kiírt pályázati anyag megküldése volt. A szakértő zsűri által kiválogatott pályaművek kerülhetnek kiállításra a Hungexpo pavilonján.

 

 

Projektvezető: Cselényi Krisztina

Kurátor: Németh Gabriella

Bírálóbizottság: Babanecz Csaba (Skills szakértő) Kálmán Attila (Kálmán Kft.), Kálló Zoltán (Nyír-Demonich Kft.), Ligeti Ferenc (Építészmérnők,designer a Ligeti Design Kft. tulajdonosa.)

 

Együttműködő partnereink:  Hungexpo – OtthonDesign kiállítás, Budapesti Komplex Szakképzési Centrum, BKIK, Design Hét, PÁNFA Akkreditált Innovációs Klaszter

Helyszín: Hungexpo, G pavilon

Csicsics Gergo_P9A3221_edited.jpg
IMG_4027.jpg

Csicsics Gergő, Surányi Vanessza, Pető Borbála

A soproni Alkalmazott Művészeti Intézetben tanultunk, építészetet illetve formatervezést. Az Inowood Innovation Camp nevű workshopon kerültünk egy csapatba. A közös projekt során a tárgy és a felhasználó kapcsolatát vizsgáltuk, az egyszerű gyártástechnológiákból és a nem hétköznapi összeszerelési módokból indult ki a koncepciónk. Jellemző ránk a felhasználó központú és fenntartható gondolkodás.

A Bond egy lapraszerelt bútorcsalád, aminél nem kell semmiféle szerszám vagy kötőelem az összeállításhoz, csak kötél. A bútorokat csak egyféleképpen lehet összeállítani, viszont a kötelek több módon lehet befűzni, mindenki megválaszthatja a neki leginkább tetsző kötési technikát.

 

 

Anyagmegnevezés: rétegelt lemez

 

Gyártási éve: 2018.

 

Mérete:

éjjeli szekrény: 390×350×600 mm,

ülőke: 600×600×358 mm

sámli: 419×270×261 mm

láda: 300×300×500 mm

A csapat bemutatkozásához katt a profilképre!

_MG_7033-2
_MG_1374

Címünk: Budapesti Komplex SzC

Kozma Lajos Faipari Technikum

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 1041

iroda@fabunio.hu

+36 30 689 5206

Website & branding created by TONABI in 2020

www.tonabi.com

Branding created by Halasi Rita Mária in 2020

www.ritahalsi.com