Wood Like After - Jelentkezők

„Hazaiak, fiatalok, tehetségesek és most megmutatják, mit tud a kreatív faipar. Ismerkedj, beszélgess, vigyél haza magyar bútort!”

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozaton, Wood Like After pop-up store néven 2019. október 11-13. között kiállítási lehetőséget biztosít fiatal, kreatív faipari szakemberek számára.

Célunk, hogy fiatal tervezők és gyártók olyan bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kapjanak, ahol a potenciális vásárlókkal azonnal személyes kapcsolatba kerülhetnek.

A kiállításon való részvétel előfeltétele a Szövetség által kiírt pályázati anyag megküldése volt. A szakértő zsűri által kiválogatott pályaművek kerülhetnek kiállításra a Hungexpo pavilonján.

Projektvezető: Cselényi Krisztina

Kurátor: Németh Gabriella

Bírálóbizottság: Babanecz Csaba (Skills szakértő) Kálmán Attila (Kálmán Kft.), Kálló Zoltán (Nyír-Demonich Kft.), Ligeti Ferenc (Építészmérnők,designer a Ligeti Design Kft. tulajdonosa.)

Együttműködő partnereink:  Hungexpo – OtthonDesign kiállítás, BKSZC, BKIK, Design Hét, PÁNFA Akkreditált Innovációs Klaszter

Helyszín: Hungexpo, G pavilon

Nagy Ádám János2_edited.jpg

Nagy Ádám János bemutatkozásához katt a képre!

Nagy Ádám János

Székesfehérváron, a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskolában tanultam a szakmát.
2014-ben a Szktv-n 1. helyezést értem el bútorasztalos szakmában. A versenyzés nagyon megtetszett. Sokat fejlődtem a versenyek által a szakmában.  4 évig dolgoztam egy egyedi bútorokat gyártó cégnél, mostanra érzem azt hogy elegendő tapasztalatom van ahhoz hogy saját vállalkozásba kezdjek. Jelenleg Székesfehérváron van műhelyem, ahol egyedi bútorokat készítek a megrendelők igényeinek megfelelően. Emellett a PMKIK-val együttműködve pályaorientációs előadásokat tartok általános iskolákban. Szívemben van, hogy a fiataloknak segítsek szakmát választani, és hogy az asztalos szakma is nagyobb megbecsülést szerezzen. Célom hogy minőségi bútorokat készítsek, szeretnék egy saját termékcsaládot is létrehozni

Szeretem az egyedi bútorokat is, de mindig vágytam arra hogy legyen pár bútor, amiket szívesen ajánlok másoknak, amiket én készítek el, és büszke vagyok rájuk. Ez a kiállítás jó lehetőség erre hogy ezt most elkezdjem.

Lebegő franciaágy

anyaga: cirbolyafenyő

méretei: 208 x 188 cm

dohányzóasztal

mérete: 120 x 80 x 40

Kozma Lajos Faipari Szakgimna

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 104.

Kommunikációs és titkársági feladatokért felelős partner