Wood Like After - Jelentkezők

„Hazaiak, fiatalok, tehetségesek és most megmutatják, mit tud a kreatív faipar. Ismerkedj, beszélgess, vigyél haza magyar bútort!”

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozaton, Wood Like After pop-up store néven 2019. október 11-13. között kiállítási lehetőséget biztosít fiatal, kreatív faipari szakemberek számára.

Célunk, hogy fiatal tervezők és gyártók olyan bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kapjanak, ahol a potenciális vásárlókkal azonnal személyes kapcsolatba kerülhetnek.

A kiállításon való részvétel előfeltétele a Szövetség által kiírt pályázati anyag megküldése volt. A szakértő zsűri által kiválogatott pályaművek kerülhetnek kiállításra a Hungexpo pavilonján.

Projektvezető: Cselényi Krisztina

Kurátor: Németh Gabriella

Bírálóbizottság: Babanecz Csaba (Skills szakértő) Kálmán Attila (Kálmán Kft.), Kálló Zoltán (Nyír-Demonich Kft.), Ligeti Ferenc (Építészmérnők,designer a Ligeti Design Kft. tulajdonosa.)

Együttműködő partnereink:  Hungexpo – OtthonDesign kiállítás, Budapesti Komplex Szakképzési Centrum, BKIK, Design Hét, PÁNFA Akkreditált Innovációs Klaszter

Helyszín: Hungexpo, G pavilon

3k_edited.jpg

Németh Patrícia bemutatkozásához katt a képre!

Nyilas Andrea

Nyilas Andrea vagyok és egyedi intarziák készítésével foglalkozom.  A Kozma Lajos Faipari Szakközép Iskolában végeztem tanulmányaimat, ahol megismerkedtem a faiparnak e csodás művészeti ágával. 2010-ben elvégeztem az asztalos szakmát. 5 évig dolgoztam faipari technikusként, ahol szert tettem restaurátori és kész bútor gyártási tapasztalatokra. Mellette mindvégig űztem az intarziakészítést.  Úgy vélem, hogy a világon bármit ellehet készíteni a furnérok kifogyhatatlan tárházából és
bárki otthonát képesek díszíteni ezek az egyedülálló alkotások, még a mai modern és felgyorsult világban is.  Jelenleg csak faliképeket, lakásdekorációkat készítek. De a bútorrestaurálást sem szeretném elfelejteni és a „tervem” része, hogy megmutassam az embereknek, hogy egy régi bútort is lehet modern köntösbe öltöztetni.

Anyagmegnevezés:

Ében, padouk, kőris, eukaliptusz, festett juhar, festett szemes jávor,

movingui,  tulipánfa és gesztenye

Gyártási éve: 2019