top of page

A WOODigital negyedik nemzetközi partnertalálkozója - Lyon, Franciaország


A WOODigital projekt negyedik partnertalálkozójára 2022. február 10-11 közt, Lyon-ban, Franciaországban került sor. A pandémiának köszönhetően ez volt a második alkalom, ahol a projektben résztvevő partnerek személyesen is találkozni tudtak. Mindemellett a találkozó hibrid – személyes és online – formában is lehetőséget adott azon partnerek részvételére, akik nem tudtak személyesen Lyon-ba utazni.
A napirend a projekt számos területét érintette, a projektmenedzsmenttől kezdve a megvalósításon, minőségbiztosításon, intellektuális profilon (IO1), az online képzési platformon (O2), a képzési tartalom fejlesztésén (03) át, a projekt közelgő kulcsfontosságú eseményeinek előkészítéséig (virtuális és fizikai mobilitások Olaszországban és Spanyolországban).


Az első napon a partnerek egyeztették a WOODigital projekt két fő pillérének, az online képzési platformnak és a képzési tartalomnak előrehaladását. Megvitatták az egyes képzési egységek tartalmát, a végleges tantervet, valamint a képzés egészére nézve a képzés tartalmának minőségét.


A második napon a hangsúly a 2022. évben megvalósuló mobilitási tevékenységekre került. Nem csak a trénerek számára szervezünk találkozót Barcelonában, hanem mintegy 100 diák is részt vesz a “virtuális mobilitásban”, akik közül 25-en, a mobilitás második lépcsőjében fizikailag is részt vesznek a képzésben Olaszországban. A képzéssel kapcsolatos további információkat a http://woodigital.eu oldalunk “Hírek” részében talál.

További témák a projekt számos egyéb kérdéseit érintették, áttekintve az eddigi előrehaladást, biztosítva a partnerek közti egyetértést, mielőtt a projekt legkomplexebb része elindulna.


A partnerek szintén egyeztettek jövőbeli Erasmus+ együttműködésekről, hogy folytathassák a jó példák megosztását a fa-, és bútoriparban. Kísérje figyelemmel, mivel rukkol elő legközelebb ez az ambiciózus csoport!

Kikapcsolódásként az IPRA MEDEF városnéző túrát szervezett a résztvevőknek, különleges megállókkal a város központjában és Lyon történelmi városrészének titkos átjáróin keresztül, mielőtt vacsorára került volna sor Lyon történelmi Brasserie Georges éttermében.


A személyes találkozó lehetőséget adott a partnerek részére, hogy időt töltsenek együtt egy fantasztikus városban, miközben hatékonyak dolgoztak is: biztosították a projekt jövőbeni sikerességét.


Kísérje figyelemmel a fejleményeket a WOODigital pilot képzéseivel, mobilitásaival és projekt mérföldköveivel kapcsolatban!コメント


bottom of page