top of page

Meghívó Vásárhelyi János bútortervező életmű kiállítására

Tisztelettel meghívjuk Vásárhelyi János életmű kiállításának megnyitójára, mely 2021.10.06-án 18.00 órai kezdéssel kerül megrendezésre a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar Dísztermében.


A magyar bútorgyártás – azon belül a székgyártás – történetének egyik legjelesebb magyar tervezőművésze, a belsőépítész és bútortervező szakma megbecsült személyisége tavaly a töltötte be 75 életévét, így időszerű munkásságának bemutatása. A megvalósult és gyártásba került bútorok közül a kiállításon 75 darabot tekinthet meg a látogató.

Az életmű példaértékű, megismerése túlmutat az önálló eredmények bemutatásán, így a bútorok és bútortervek kiállítása mellett a szervezők hangsúlyt fektetnek azok oktató-nevelő hatásának megragadására és jövőbeli felhasználására, mind az oktatásban, mind pedig a tervezői és gyártói gyakorlatban. A kiállítás a megnyitót követően 2021. október 27-ig lesz látogatható.Kövessetek minket digitális platformjainkon és legyetek részesei a Fabunio 4.0-ás törekvéseinek!


bottom of page