top of page

BÚTORSZÖVETSÉG ÉVES KÖZGYŰLÉS

ÉS

FÁTÓL A BÚTORIG SZAKMAI NAP

 

FÁTÓL A BÚTORIG SZAKMAI NAP

A Bútorszövetség idén is jelen lesz a Construmán, mely a hazai kiállítási élet legjelentősebb szakmai rendezvénye. Szeretettel várjuk a Bútorszövetség szakmai napjára és standjainkra! Regisztráljon és látogasson ki ingyenes belépővel rendezvényünkre!

Időpont: 2017. április 6. csütörtök, 9:30  - 14.00

Helyszín: Construma Otthondesign kiállítás, G pavilon, VIP terem

 

PROGRAM

 

09.30-09.45 Regisztráció

09.45-10.30 Bútorszövetség éves közgyűlése: elnökségi beszámoló a tevékenységről és a tervekről

10.30-12.00 Könnyű a mesterség annak, aki tudja - Kerekasztal beszélgetés fa- és bútoripari életpálya modellekről

Meddig jut az ember szakmával a kezében? Építhető-e karrier asztalosként vagy éppen kárpitosként? Milyen perspektívába helyezhető az élet szakmunkásként indulva? Érdemes-e a XXI. század elején kézműves szakmát tanulni? A 2017. évi Construma kiemelt témája a szakképzett munkaerőhiány, ehhez kapcsolódik a kerekasztal beszélgetés, amelyre több generációból hívtunk  sikeres szakembereket, meséljenek arról, hogy ők hogyan látják, illetve ők hogyan csinálták. 

Résztvevők:

Bazsó Ferenc, építész, bútortervező, faipari szakoktató (MOME)  *  Hidas Mátyás, ügyvezető (Stulwerk Kft.)  *   Király Adrienn, designer  *  Szrnka Pál, mérnök-közgazdász; ügyvezető (LignoArt Kft.)  *  Wilheim Gábor, ügyvezető igazgató (Kanizsa Trend Kft.)

 

12.00-12.30 Kávészünet

12.30-13.30 Download Design Kids - a Download Design 3. éve, a 2017. évi kiállítási stand bemutatása, beszélgetés a projekt résztvevőivel

13.30-14.00 A Download Design és a Magyar Design Standok bejárása

 

Moderátor  : Halasi Rita Mária, designszakértő

bottom of page