top of page
6.jpg

Mi vagyunk Fabunio

Mi vagyunk Fabunio

A Fabunio egy 21. századi platform a fa- és bútoripar számára. Közös víziónk, egyúttal kreatív válaszunk azokra a gazdasági és ökológiai folyamatokra, amelyekre hatékonyan reagálni hagyományos szövetségi keretek között már nem volt lehetséges. 

 

A kreativitás, a design, a fenntarthatóság és a generációkban való gondolkodás olyan kulcsfogalmak, amelyek a szövetség minden egyes lépését meghatározzák.  

Fabunio textured logo-04.jpg

Ezt jelenti a Fabunio

A név nem véletlenül nemzetközi; magában foglalja az együttes és egységes fellépést (unio), az EU-s identitást, ugyanakkor a Fab sokféle megfejtést tesz lehetővé.

Fabunio mint:

fa- és bútoripari

fabiznisz

fab (angolul kitűnő, csodálatos)

fable (angolul mese, mítosz)

fabric (angolul szövedék, textúra)

fabrication (angolul előállítás, gyártás)

fabulous (angolul legendás, hihetetlen)

Fabunio subbrand logo-03.png
Fabunio subbrand logo-04.png
Fabunio subbrand logo-01.png
Fabunio subbrand logo-02.png

Mi vagyunk Fabunio

Divíziók

A Fabunio kreatív válasz azokra a gazdasági és ökológiai folyamatokra, amelyekre hatékonyan reagálni hagyományos szövetségi keretek között már nem volt lehetséges. Tudatosan és proaktívan alakítjuk a hazai fa- és bútoripar jövőjét, négy fő cselekvési területet fogalmazva meg:

 

Fabunio Skills – tudásmegosztás és fejlesztés,

Fabunio Junior – utánpótlás nevelés,

Fabunio Design – kreatívipari szerepvállalás

Fabunio Business – érdekképviselet. 

A kihívásokra a fejlődés lehetőségeként tekintünk és egyféle versenypályát ismerünk, a nemzetközit. A kreativitás, a design, a fenntarthatóság és a generációkban való gondolkodás olyan kulcsfogalmak, amelyek a Fabunio minden egyes lépését meghatározzák.  

Közösség 4.0. Együttműködés 4.0. Siker 4.0. 

A Fabunio tagjai és támogatói a kreatívipari ökoszisztéma szinte minden területét képviselik. Ez a sokszínű tudás olyan egyedülálló adottság és szellemi tőke, amely biztos alapot ad a nagylélegzetű tervek realizáláshoz. 

1.jpg

Mi vagyunk Fabunio

bottom of page