KIK ÉS MIÉRT

EGY MODERN FAIPARÉRT FOGUNK ÖSSZE...

Szövetségünk hosszú távú és sokrétű projektekkel kavarja fel a hazai faipar állóvizét.

Mindennapossá teszi a design és az ipar együttműködését. Elérjük, hogy az utca embere beszéljen a magyar bútoriparról és tagjaink ismerjék az aktuális trendeket.

Erős kapcsolati tőkénk van

Szeretnénk, hogy belépj! Azért, mert sokat tudunk neked adni, tagjaink óriási tudásbázist hoztak létre, csak azzal, hogy ismernek valakit, tudnak valamit. Te ehhez hozzátehetsz és cserébe még sokszor ennyit kaphatsz!

A tudásbázis megosztásában hiszünk. Lépj be, keress meg, kérj segítséget, adj segítséget, tedd jobbá a munkát és az ipart, ami életed része! 

Teszünk egy modernebb iparért

Felkavarjuk a hazai ipar állóvizét!

Folyamatos képzést tartunk szakmabelieknek. Nem az a célunk, hogy azt mantrázzuk, amit ti is, mi is látunk, nap, mint nap, hanem globális kitekintést adunk és igyekszünk világszintűvé emelni a designt, technikát és látásmódot.

Elérjük, hogy az utca embere beszéljen a magyar bútoriparról

Gondoskodunk az utánpótlásról

Nem csak a levegőbe beszélünk, nézd meg mintaprojektjeinket! Akkor is, ha diák vagy, akkor is, ha tanár vagy, akkor is, ha munkaadó vagy. Mert ez mindenkinek jó.

Fontos a fa és bútoripar jövője. Ez nagyrészt a képzett munkaerőn múlik. Aktívan teszünk azért, hogy a szakmaválasztás előtt álló diákok megismerjék a lehetőségeiket és a hozzájuk legközelebb álló mesterséget tudják választani.

Címünk: Budapesti Komplex SzC

Kozma Lajos Faipari Szakgimnázium

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 1041

office@butorszovetseg.hu

+36 30 689 5206

Website & branding created by TONABI in 2016

www.tonabi.com

  • Instagram - Weiß Kreis
  • Facebook - White Circle

Itt is megtalálsz, kövess minket friss híreinkért!

Nyitókép: Wiener szék

tervező: Asztalos Gabriella, gyártó: Futurus Műhely, Pomáz