Beszámoló a Bútorszövetség Évzáró rendezvényéről

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara feladatokban gazdag, együttműködésben és eredményekben sikeres 2018-as évet tudhat maga mögött. Hagyományainkhoz híven, az év zárásaként rövid beszámolóra, majd egy tartalmas, de szórakoztató előadásra és az azt követő kötetlen beszélgetésre, állófogadásra invitáltuk vendégeinket. Közel kilencvenen ünnepeltük együtt az idei évet.

​A rendezvényt Wilheim Gábor, a Bútorszövetség elnöke nyitotta meg.

Cselényi Krisztina az idei év meghatározó eseményeiről és projektjeiről számolt be, különös tekintettel az oktatásra, valamint beszélt a magyarországi bútoripar Európán belüli helyzetéről.

Wilheim Gábor a Bútorszövetség és az Asztalosszövetség jövőbeli együttműködésének terveit fejtette ki és értékelte az évet.

Az est meghívott vendége Wolf Gábor, marketingszakember volt, aki a „Lábtörlőtől a vörös szőnyegig” című előadásában érdekes történetek segítségével adott megszívlelendő tanácsokat arról, hogyan segíthetjük vállalkozásunkat hatékonyan marketingeszközök segítségével.

Az est állófogadással zárult, ahol lehetőség volt közös eszmecserére, beszélgetésre.

Igazán örülünk, hogy ennyien összegyűltünk!

Külön köszönet támogatóinknak:

Fotók: Tóth Norbert