top of page

Április 12-én Bútorszövetségi közgyűlés a Construmán

Idén április 11-től nyitja meg kapuit hazánk legjelentősebb otthonteremtési- és építőipari kiállítása, a Construma, melyen a Bútorszövetség ebben az évben is számos nívós programmal várja látogatóit. A Szövetség célja a teljes faipari szakmát megmozgató rendezvénysorozat létrehozása, melynek keretén belül a résztvevők információt cserélhetnek, a vállalatok bemutatkozhatnak és álláslehetőséget kínálhatnak a fiatal munkavállalók részére, illetve az iskolások személyesen találkozhatnak a fa- és bútoripari szakmák szépségeivel.

A kiállítás időtartama alatt minden nap más-más programok várják az érdeklődőket. A nyitónapon, április 11-én, szerdán az ország első open design szemléletű bútor kezdeményezése, a három éve debütáló Download Design projekt az elmúlt évek legsikeresebb letölthető bútoraiból rendez be pop upstore-t az expo területén. Így már a helyszínen is megvásárolhatók lesznek a kész tárgyak.
 

Április 12-én, csütörtökön a Bútorszövetség éves közgyűlésére kerül sor és a Skill faipari csapata mutatkozik be. Ligetfalvi Gábor szakmai előadásával és további szakmai beszélgetésekkel folytatódik a nap. Állásbörze indul a szakképzésben végzettek számára, ahol a munkaadó vállalatok a legátfogóbb állásajánlatok megismertetését, a szakmai lehetőségeket illetve a munkavállalás legszélesebb skáláját kínálják.


Pénteken a Szakmák Éjszakája alkalmából a BKSzC által fenntartott iskolák kiállítása interaktív módon mutatja be a legkülönbözőbb szakmákat az asztalostól a hegesztőn át a szakácsig.
Szombaton a családoké a főszerep: a BKSzC Élménysátor egész nap foglalkozásokkal, DIY érdekességekkel várja a gyerekeket és szüleiket.

 

Bővebb információval hamarosan jelentkezünk.

bottom of page