top of page

EQ-WOOD

7. hírlevél

 

Az EQ-WOOD projekt tovább fut a COVID-19 veszélyhelyzet alatt is.

A vírusvédelmi intézkedések és lezárások mindegyik partnerországban lelassították pilotprogram szervezését, melynek célja a tréning és kurzusanyag tesztelése diákok és faipari dolgozók közreműködésével.

Az iskolák és gyárak bezárása miatt nem tudtuk személyesen leadni a fejlesztett tananyagot, azonban az EQ-WOOD projekt nem állt le, a projekt célkitűzéseire fókuszálva folytattuk a távolról végezhető tevékenységeket.

 

Az új Innivációs Tanácsadóképzés első próbakurzusát Milánóban szervezték meg a Lentate sul Seveso-i “Rosa Messina” faipari iskola diákjai részvételével. Körülbelül 20 diák vett részt az online órákon, mely során a tananyag 4. modulját, a Projektmenedzsment témát vették át, valamint elsőként használták a képzéshez fejlesztett digitális platformot.

 

eq-wood_zoom.png

A pilot kurzus végén visszajelzést gyűjtöttek a tananyag tartalmával, struktúrájával, az órák és a digitális platform felhasználói élményével kapcsolatban, a projekt további fejlesztésének céljából.

A kurzus a diákokat és menedzsereket és már a bútoriparban dolgozókat is megcélozza, valamint elérhető lesz teljes képzési, illetve különálló modulok formájában, így lehetőség lesz csak az egyestémákon belüli elmélyülésre is.

 

A pilot kurzusokon való részvétel mindneki számára nyitott, az info@eqwood.org email címen lehet érdeklődni a kurzusidőpontokról a különböző városokban.

Az osztálytermi részben az ország anyanyelvén fog zajlani az oktatás. A MOOC digitális platform angol nyelven lesz elérhető, szükség esetén a partnerországok nyelvének feliratozásával.

A pilot elvégzésekor minden résztvevő kap egy “Badge”-et (plecsnit), ami elismeri az adott fejezet teljesítését. Amennyiben a teljes kurzust elvégzik a teljes EQWOOD plecsnit megkapják a résztvevők.

5 téma.png

A próbakurzus a következő városokban fog futni:

 

térkép.png
  • Brüsszel

 

  • Budapest

 

  • Lyon

 

  • Milánó

 

  • Szófia

 

  • Valencia

 

Az  info@eqwood.org email címen lehetőség van a pilot tesztre való jelentkezésre és érdeklődhetnek a résztvevő városokban folyó kurzusidőpontokról.

 

Az osztálytermi részben az ország anyanyelvén fog zajlani az oktatás, a MOOC digitális platform angol nyelven használható a partnerországok nyelvének feliratozásával.

A pilot elvégzésekor minden résztvevő kap egy “Badge”-et (plecsnit), ami elismeri az adott fejezet teljesítését, amenyiben a teljes kurzust elvégik a teljes EQWOOD plecsnit megkapják a résztvevők.

 

következő lépések.png
föld.png
in.png
twitter.png
eq-wood.png
Kép5.png
bottom of page