„Családban maradt”

Konferencia a családi vállalkozások itthoni boldogulásáról

A Családi Vállalkozások Országos Egyesülete 2 napos interaktív, online konferenciát rendez 2018. november 24-25-én „Családban maradt” címmel, minden olyan témát érintve, amely a családi vállalkozások itthoni boldogulását érinti. Az előadások a rendezvény ideje alatt az erre a célra fejlesztett, könnyen kezelhető és áttekinthető weboldalon lesznek elérhetőek videók formájában.

Időpont:

2018. november 24-25.

Az előadások mellett virtuális kerekasztal beszélgetések várnak az érdeklődőkre, ahol a legégetőbb utódláskor felmerülő problémákra keressük a megoldásokat.

Milyen törvényi kiegészítés szolgálja az alapító kiesése esetén keletkező jogi szakadék áthidalását, milyen normatív pályázati lehetőségek szükségesek a menedzsment, vagy az alkalmazottak részleges tulajdonszerzésének megkönnyítésére, milyen adózási és támogatási rendszert látnánk szívesen a családi cégek "tőzsdeképességének" eléréséhez, miképpen lehet a családi magán és céges vagyon szétválasztását és így a családi vállalkozások túlélését elősegíteni? Mindez elsősorban a nemzetgazdaság érdeke, hiszen a cél az értéktermelő, munkaerőt foglalkoztató, adót fizető családi vállalkozások, vállalatok túlélésének elősegítése…" – nyilatkozta Dr. Rudas László a CSVOE (CSAVE) elnöke.

 

Borbély László az elnökség tudástranszferért felelős tagja elmondta, hogy a két napos, kizárólag az online térben követhető műhelymunkába neves előadók is bekapcsolódnak, mint Ceglédi Zoltán és Zárug Péter Farkas politológusok, képviselteti magát a Budapesti Értéktőzsde, két minisztériumot is meghívtak, a Neumann Egyetem, a MGYOSZ, előadók lesznek GDPR és szervezetfejlesztő szakemberek, valamint az Egyesület elnöksége is.

További információk és a konferencia elérhetősége:

http://www.csaladbanmaradt.hu/

Címünk: Budapesti Komplex SzC

Kozma Lajos Faipari Szakgimnázium

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 1041

office@butorszovetseg.hu

+36 30 689 5206

Website & branding created by TONABI in 2016

www.tonabi.com

  • Instagram - Weiß Kreis
  • Facebook - White Circle

Itt is megtalálsz, kövess minket friss híreinkért!

Nyitókép: Wiener szék

tervező: Asztalos Gabriella, gyártó: Futurus Műhely, Pomáz