top of page

DESIGN HÉT

Exkluzív tárlatvezetés a Bútorszövetség szervezésében az Iparművészeti Múzeumban, a Magyar Formatervezési Díj díjazottjainak kiállításán

DESIGNSOCIETY-DESIGNECONOMY KONFERENCIA


A design és a társadalom kölcsönhatása a bútoriparban
 

A Wood Like olyan Do It Yourself (DIY) workshopok sorozata, amelyeken laikusok és az asztalosszakmával közelebbről is megismerkedni vágyók alkothatnak közösen.

A MONO art & designban megrendezett kurzus során, miközben egyedi, saját tárolóeszközöket készítenek el a résztvevők a Nyír-Demonich Zrt. profi elemrendszeréből, szinte észrevétlenül ismerkedhetnek meg a csavarbehajtók és a kéziszerszámok nem is olyan ijesztő világával.

DOWNLOAD BÚTORKÉSZÍTÉS A TECHNIKA#1-BEN WORKSHOP

A Technika Budapest első, egyetemisták, asztalosok, laikusok és gyerekek számára is elérhető nyitott faipari műhelye. A Hello Wood alkotócsoport és a Közgazdasági Politechnikum hívta életre azzal a céllal, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítson arra, hogy megismerkedhessen és elmélyülhessen a faipar és a barkácsolás újra népszerű és izgalmas világában. http://www.technikaworkshop.hu/

NYITOTT MŰHELYEK: FAMŰVÉSZ ÉS KÁRPITOS ÜZEM LÁTOGATÁS

Két rendkívül igényes és sikeres műhely várja az érdeklődőket, ahol megismerkedhetnek a kulisszatitkokkal és hiteles szakemberekkel beszélgethetnek. Ha egy klaszszikus európai design termékeket gyártó kárpitosra és egy szobrokat, bútorokat,  szoborbútorkat alkotó faművészre is kíváncsi, akkor ne hagyja ki a lehetőséget, és szálljon fel a Design buszra!

SPROK ANTAL www.sprok.hu/

STULWERK KFT., www.hu.stulwerk.hu

bottom of page