top of page

Design Management Díj

A járványügyi helyzet okán meghosszabbított határidővel és egyszerűsített benyújtással, postai helyett elektronikus úton várják mind a magánszemélyi jelöléseket, mind a szervezetek nevezését.

 

A 2009-ben alapított Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács azzal a céllal hívta életre, hogy elismerje azokat a szervezeteket, melyek példaértékű eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel a designmenedzsment hatékony projekt és szervezeti integrációja révén, hazai és nemzetközi szinten is felhívták magukra a figyelmet.

 

Évente bruttó 1 millió forintban részesül a legkiválóbbnak ítélt vállalat, intézmény, valamint elismerő oklevélben részesülnek a bírálóbizottság által szintén kimagaslóan eredményesnek ítélt gazdálkodó szervezetek.

 

A Díjra várjuk azon szervezetek nevezését, amelyek magukénak vallják a Díj által közvetített értékeket, ezen működési elvek alkalmazását sikerük fontos elemének tartják. A Design Management Díjon a nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2020. június 30.

 

A Díjra emellett magánszemély is jelölheti a látókörébe eső, a fenti célokat megvalósító, elismerésre méltó teljesítményt nyújtó gazdálkodó szervezeteket, intézményeket. A Design Management Díj jelölésének határideje: 2020. május 31.

 

A körülmények okán mind a magánszemélyi jelöléseket, mind a szervezetek elegendő elektronikusan beküldeni az mfti@hipo.gov.hu e-maicímre.

 

A díjra jelölhető, illetve nevezhet minden olyan jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, cég, szervezet, intézmény (a továbbiakban együtt: szervezet), amelynek székhelye Magyarország területén van. A díjat elnyerheti bármilyen termelő vagy szolgáltatásokat nyújtó szervezet, amelynek tevékenységében hangsúlyos szerepe van a design alkalmazásának, és amely a jelen felhívást megelőző 3 évben végzett tevékenysége során a designmenedzsment alkalmazásával példamutató eredményt ért el. 

 

Amennyiben módjában áll, kérjük, hogy szervezetük honlapján, hírlevelében, kiadványaikban tegyék közzé a felhívást, amelyet ezúton csatoltan megküldünk, hogy a tevékenységükhöz kapcsolódó szakmai körhöz is közvetlenül juthasson el pályázati lehetőségünk.

 

A Design Management Díj pályázatáról további tájékoztatást a Magyar Formatervezési Tanács Irodája nyújt, kérem, keresse bizalommal Kohut-Jankó Anna kolléganőmet az anna.janko@hipo.gov.hu e-mailcímen.

 

Csatoltan küldöm a Pályázati Felhívás és a Kérdőív digitális változatát, amelyek az alábbi címeken is elérhetők: https://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/onlinefelhivas_dmd2020_2.pdf

https://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/kerdoiv_online_dmd2020_.pdf

 

A pályázattal kapcsolatos további részletek, valamint a korábbi évek elismertjei ITT érhetők el.

bottom of page