top of page
Frau Lernen in dem Computer

EQ-WOOD 6. hírlevél

 

Tájékoztatunk Benneteket, hogy az EQ-WOOD projektben jelenleg a tananyag kidolgozásán valamint a pilot verzió előkészítésén dolgozunk, 6. hírlevelünkben erről kaphatnak bővebb információkat

Az EQ WOOD projekt immáron negyedik partnertalálkozója Lyonban került megrendezésre, házigazdája ez alkalommal az IPRA-MEDEF Rhone-Alpes volt. A meeting fókuszában a MOOC (Massive Open Online Course) fejlesztése volt a faipari innovációs tanácsadó képzés számára, valamint a Pilot teszt előkészítése 6 európai országban.

 

eq6.png

A képzést 5 különböző egységre bontjuk, minden tanegységet távoktatásban elérhető kurzusként dolgozzuk majd ki, célunk hogy ez:

 

- Mozgalmas és

- Interaktív legyen, valamint

- Bevonja a tanulókat.

 

Az kurzus többválasztásos interaktív videókat, részletes elemzéseket, külső dokumentumokhoz vezető linkeket, valamint tudásfelmérő teszteket fog tartalmazni.

A képzés a faipari szektorral kapcsolatban álló diákokat és ügyvezetőket vagy együttműködő partnereket célozza meg, és elérhető lesz teljes képzési formában, illetve különálló modulok formájában, így lehetőség lesz csak az egyes témákon belüli elmélyülésre is.

tananyag.png

A pilot teszt a következő városokban fog futni:

 

térkép.png
  • Brüsszel

 

  • Budapest

 

  • Lyon

 

  • Milánó

 

  • Szófia

 

  • Valencia

 

Az  info@eqwood.org email címen lehetőség van a pilot tesztre való jelentkezésre és érdeklődhetnek a résztvevő városokban folyó kurzusidőpontokról.

 

A MOOC angolul lesz elérhető, minden egyes tanegység összefoglalójával együtt a 6 ország nyelvére lefordítva (flamad, magyar, francia, olasz, bolgár, spanyol). Az offline, osztálytermi gyakorlati rész az adott ország nyelvén lesz megtartva.

 

lépések.png
föld.png
in.png
twitter.png
eq-wood.png
Kép5.png
bottom of page