top of page

ÉVZÁRÓ RENDEZVÉNY

 

A Bútorszövetség tisztelettel meghívja Önt


2016. december 9-én (pénteken) 16 órára


évzáró rendezvényére és az azt követő fogadásra.
 

Egy olyan elgondolkodtató, de pozitív hangvételű szakmai találkozót szervezünk, ahol két neves szakember a múltból merít példákat és ismerteti, milyen nagy félelmei voltak az emberiségnek az ókortól napjainkig, illetve milyen történelmi változásokra számíthatunk a közeljövőben és ezeknek milyen előrelátható gazdasági következményei várhatóak. Az előadásokat kötetlen beszélgetés és állófogadás zárja.


Előadóként meghívtuk Bod Péter Ákos közgazdász professzort, a Budapesti Corvinus Egyetem tanszékvezető egyetemi tanárát, aki nagy örömünkre elfogadta a szövetség felkérését. Az est társelőadója, Ligetfalvi Gábor történész, stratégiai tanácsadó, aki szinte már elmaradhatatlan vendége szövetségünk eseményeinek.

Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara - Budapest Krisztina krt. 99. VII. emelet, Széchenyi terem
 
Érkezés és regisztráció 16 órától


Program


16.30   Cselényi Krisztina főtitkári köszöntője, évértékelő
16.45   Előadások
18.15   Wilheim Gábor elnöki záróbeszéde
18.20   Büfé vacsora

 

Megtisztelő jelenléte fontos a szakma és a Bútorszövetség számára. Bízom benne, hogy elfogadja meghívásunkat és személyesen köszönthetjük.

Jegyek a Bútorszövetség titkárságán bruttó 10.000 Ft-os áron rendelhetőek, de kérjük, támogassa az est létrejöttét belátása szerint. Jelentkezését e-mailben vagy telefonon is megteheti. Megjelenés elegáns esti öltözet.

bottom of page