top of page

Rólunk mondták

Számunkra nagyon fontos az állandó visszajelzés. Alább olvashattok pár levelet, mely reményeink szerint mindenkit bátorít majd a belépésre.

Wilheim Gábor

Kanizsa Trend Kft. (Steinhoff Csoport) ügyvezető igazgató

Tisztelt Jelentkező, leendő Partnerünk!

Szokatlan felkérés egy szövetség elnökétől, hogy méltató szavakat írjon szervezetéről, ezért én nem is ezt teszem.

Sokan kérdik tőlem első beszélgetésünkkor, hogy a tagsági díj ellenértékeként mit tud nyújtani szervezetünk. Azt egyértelműen ki tudom jelenteni, hogy vevőt és megrendelést ne várjon tőlünk, azonban ha mindkettő remélt eredményére gondolok, akkor azt állíthatom , hogy nyereséget a szó anyagi és szellemi értelmében bizton remélhet a tagsága által.

Azzal, hogy valaki csatlakozik egy kreatív közösséghez, hozzá adja tudását és tapasztalatát, automatikusan legalább ilyen értékű visszacsatolást kap. Egyszerűen kifejezve: a Bútorszövetség mára olyan közösséggé vált, melyben jól érzem magam, kreatív és intelligens társaságban, felszabadult együttlétben szerzek olyan tapasztalatokat és tudást, vagy csupán korábbi gondolataim némi megerősítését, melyet másnap azonnal "termelőre" tudok fordítani. 

Jó ügyekért, egymás épüléséért harcolunk, félretéve a "konkurencia" gondolatát. Az elmúlt néhány esztendő konkrét tevékenységének nemzetközi elismerés , fokozódó érdeklődés az általunk képviselt szakmák iránt, illetve jónéhány piacképes design termék lett az eredménye.

Jó szívvel ajánlom hát mindazoknak Szövetségünket, akik mindennek aktív alkotói kívánnak lenni.

 

 

 

Dr. Alpár Tibor L.

egyetemi docens, Soproni Egyetem SKK dékán

A Bútorszövetség egy igazán dinamikus szakmai szövetség, amely igen jelentős érdekképviseletet nyújt a tagjainak. Ha néhány szóval szeretném jellemezni még, akkor az innovatív és a projekt orientált kifejezések a legtalálóbbak.

 

Halasi Rita Mária

designszakértő-tanácsadó-kurátor

A Bútorszövetség az elmúlt években a legmegbízhatóbb és a legprofibb szakmai partneremnek bizonyult. Nem volt olyan projekt, amelyben ne tudtunk volna vállvetve, közös célokért dolgozni. A szövetség vezetése a Google-generációt megszégyenítő módon nyitott minden progresszív kezdeményezésre. Szakmai segítségükre, kapcsolati tőkéjükre minden pillanatban támaszkodhattam, s úgy érzem, hogy a jövőben is számíthatok, már-már kérés nélkül is. A Bútorszövetség nem gittegylet, a közös munka során számos olyan tagjával ismerkedhettem meg, aki munkakultúrájával és szakmaiságával megtartott abban a hitemben, hogy Magyarországon is van jövő.

 

Quitt László 

pályaorientációs munkatárs - Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 

Ember és fa. E kettő szerves szeretete az, ami egész létüket és munkájukat jellemzi. Az a felelős, ugyanakkor derűs aktivitás, ami minden mozzanatukban tetten érhető. Élmény teli, nagy öröm egy ilyen eko-szisztémának részese lenni. Közös sikerünk, hogy a fiatalok ismét örömmel választják életpályául a faipart, melynek így újabb, friss és erős ágaivá válnak.  A Bútorszövetségen keresztül olyanokat ismertem meg, akik, és amik nélkül ma már elképzelhetetlennek tartom a magam munkáját.

Wimmer István 
MGYOSZ főtitkár
Tisztelet a Bútorszövetség tisztségviselőinek és aktív tagjainak. Rendkívül nehéz helyzetben lévő ágazathoz illő rendkívüli erőfeszítéseket tesznek a szakma sikeres mindennapjai és fejlődése érdekében. Hihetetlen energiával intézik az ágazat valamennyi képviselőjének fontos ügyeket. Szerény, de igen határozott fellépésükkel képviselik tagjaik érdekeit itthon és külföldön egyaránt. Kezdeményezők, és többnyire önként vállalt feladataik megvalósítása során ritkán tapasztalható energiával és optimizmussal teszik zárójelbe az útjukba kerülő akadályokat, magukkal ragadva ennek során az együttműködő partnereket, ily módon közös eredménnyé formálva sikereiket. A Bútorszövetségnek, mint az MGYOSZ tagszövetségének ehhez a nem kis feladathoz minden rendelkezésünkre álló támogatást igyekszünk megadni.
bottom of page