top of page

FAIPARI KÉRDŐÍV

Az EFIC - Európai Bútorgyártók Szövetsége és annak magyarországi tagja a Bútorszövetség kutatást végez a faipari vállalatok üzleti és foglalkoztatási  kilátásairól.  Fókuszálunk a képzési lehetőségekre és az erről alkotott véleményekre. 

Miért fontos nekünk az Ön válasza?
 

Tisztában kell legyünk azzal, hogy a vállaltok milyennek ítélik meg az üzleti környezetet és mennyire tartják fontosnak, illetve mennyire törődnek munkatársaik fejlesztésével, a fiatalok részére a tudás átadásával, képzésükkel. Mind Magyarország, mind az Unió versenyképességét a képzett munkavállalók, a rugalmas vállalkozások biztosíthatják. Támogatásuk és a megfelelő képzési szakképzési modell kialakítása a Bútorszövetség kiemelt feladata.


Miért érdemes Önnek kitöltenie a kérdőívet?
 

Minden kitöltő visszakapja a magyar eredmények kiértékelését 30 napon belül, így össze tudja hasonlítani a saját válaszait versenytársai adataival. A beruházási, képzési hajlandóság, a jövőbe vetett hit egy szakma egészétől, fontos információ egy vezető számára. Az európai kiértékelést követően pedig mindezt megeheti már az unió faiparára vonatkoztatva.

 

A felmérés nem vesz el 10 percnél több időt Öntől, de megalapozhatja a következő 10 év döntéseit. 
A kérdőív az alábbi linken érhető el: https://www.surveymonkey.com/r/faipar


Köszönjük, hogy segíti munkánkat!


Felmerülő kérdésivel, kérjük, keresse a Bútorszövetség titkárságát az alábbi elérhetőségeken: +36-30 689-5206, illetve office@butorszovetseg.hu.

bottom of page