FAIPARI KÉRDŐÍV

Az EFIC - Európai Bútorgyártók Szövetsége és annak magyarországi tagja a Bútorszövetség kutatást végez a faipari vállalatok üzleti és foglalkoztatási  kilátásairól.  Fókuszálunk a képzési lehetőségekre és az erről alkotott véleményekre.

Miért fontos nekünk az Ön válasza?

Tisztában kell legyünk azzal, hogy a vállaltok milyennek ítélik meg az üzleti környezetet és mennyire tartják fontosnak, illetve mennyire törődnek munkatársaik fejlesztésével, a fiatalok részére a tudás átadásával, képzésükkel. Mind Magyarország, mind az Unió versenyképességét a képzett munkavállalók, a rugalmas vállalkozások biztosíthatják. Támogatásuk és a megfelelő képzési szakképzési modell kialakítása a Bútorszövetség kiemelt feladata.

Miért érdemes Önnek kitöltenie a kérdőívet?

Minden kitöltő visszakapja a magyar eredmények kiértékelését 30 napon belül, így össze tudja hasonlítani a saját válaszait versenytársai adataival. A beruházási, képzési hajlandóság, a jövőbe vetett hit egy szakma egészétől, fontos információ egy vezető számára. Az európai kiértékelést követően pedig mindezt megeheti már az unió faiparára vonatkoztatva.

A felmérés nem vesz el 10 percnél több időt Öntől, de megalapozhatja a következő 10 év döntéseit.
A kérdőív az alábbi linken érhető el: https://www.surveymonkey.com/r/faipar

Köszönjük, hogy segíti munkánkat!

Felmerülő kérdésivel, kérjük, keresse a Bútorszövetség titkárságát az alábbi elérhetőségeken: +36-30 689-5206, illetve office@butorszovetseg.hu.

1016 Budapest,

Krisztina körút 99.

Kommunikációs és titkársági feladatokért felelős partner