KELL EGY HÉT EGYÜTTBARKÁCSOLÁS

 

A Kozma Lajos Faipari Szakközépiskola 2015. augusztus 10-től 17-ig diákok és tanárok által működtetett kreatív műhellyel vesz részt a Sziget-fesztivál programjában.

Ezalatt az idő alatt bemutatják az iskola profiljához tartozó két szakma – faipari technikus, dekoratőr-lakberendező – alapvető fogásait, amit az érdeklődők ki is próbálhatnak minden nap 10 és 16 óra között a Kozma-műhelyben. 

A projekt egy széleskörű együttműködés eredményeként jön létre, a helyszín például a DesignTerminal területe. A DesignTerminal az elmúlt években Közép-kelet-Európa kulturális és kreatív kezdeményezéseinek központjává vált, illetve ösztönzője és  támogatója ezen projektek létrejöttének. Az épületet a Hello Wood, a neves nemzetközi építészeti díjjal kitüntetett, az építészet és a design társadalmi szerepvállalását célul kitűző stúdió idei Falu Projektje biztosítja.

A kreatív foglalkozásokhoz felhasznált anyagokat a Bútorszövetségen keresztül a Falco Zrt., a személyi hátteret, szaktudást és a kreatív tartalmat a Kozma Lajos Faipari Szakközépiskola adja.

Címünk: Budapesti Komplex SzC

Kozma Lajos Faipari Szakgimnázium

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 1041

office@butorszovetseg.hu

+36 30 689 5206

Website & branding created by TONABI in 2016

www.tonabi.com

  • Instagram - Weiß Kreis
  • Facebook - White Circle

Itt is megtalálsz, kövess minket friss híreinkért!

Nyitókép: Wiener szék

tervező: Asztalos Gabriella, gyártó: Futurus Műhely, Pomáz