Piac és Profit konferencia

Social Media 2018

Időpont: 2018. szeptember 6. csütörtök, 9:00­–16:00

Helyszín: Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum, 1148 Budapest, Örs vezér tere 24. (Mozibejárat 2. emelet)

Szeretnéd megtudni, hogyan használd másként a Social Media felületeit a megváltozott, romló paraméterek mellett, sokkal eredményesebben? Mert még mindig a legolcsóbb hirdetési és marketing felület a Social Media. B2C-ben magasan vezet a Facebook, pedig az utóbbi időben az adatbotrány, az eredménytelenebb algoritmusa és a GDPR miatt megtépázódott a tekintélye. B2B-ben például a LinkedIn is nagyon feljött. S mire lehet használni a többi médiafelületet? Mivel helyettesítsük a GDPR által bezárt elérési lehetőségeket?

Facebook, Instagram, YouTube, Messenger, Viber, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, blogolás. Hol legyünk jelen és hogyan?

Témák

•  Helyzetkép a közösségi oldalak népszerűségéről, hasznosságáról a céges marketing szemszögéből. Legnépszerűbb felületek.

• Többe kerül és kevesebb emberhez jutunk el? Megváltozott Facebook hirdetési algoritmusra új célzások és stratégiák.

• Hogyan változtak az üzleti modellek a közösségi médiában? Hogyan alakítanak át korábban bevált üzleti lehetőségeket az új közösségi platform funkciók?

• Influencer-marketing. Már csak rajtuk keresztül lehet bármit eladni? Új intézmény megszületőben.

• Az üzleti szektor social media szokásai.

• A számok nem hazudnak. A mérhető social media/influencer/content marketing.

• Instagram és YouToube praktikák.

• A Messenger. Tündököl vagy bukási ágon van? A mobil, a Social Media és a Messenger együtt marketingcélokra.

• Márkaépítés a Social Mediában. Vigyázz, mert rombolás is bekövetkezhet!

• Hogyan érjük el, hogy a célközönségünk interakcióba lépjen a cég közösségi oldalával?

• A chatmarketing technológiai fejlődés diktálta új eszköztára.

• Milyen ma a jó poszt és hirdetés? Tartalom vagy forma. Mivel ragadod meg a figyelmet?

• A marketinges lehet jó blogger? Üzletet is előmozdító bloggerség a gyakorlatban.

• Az adatvezérelt marketing, remarketing új technikái.

• Élet a Facebook-on kívül. Milyen megjelenésre használjuk a többit? Árak és eredményesség összehasonlítása.

• A webáruházak mozgástere. Még mindig az ügyfélélmény, az érzelmekre hatás, a személyesség

Earlybird kedvezményes regisztráció augusztus második feléig!

A részleteket itt találod.

1016 Budapest,

Krisztina körút 99.

Kommunikációs és titkársági feladatokért felelős partner