top of page

MEGHÍVÓ A NYME FAIPARI ÁLLÁSBÖRZÉJÉRE

 

A Nyugat-magyarországi Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kara, a Magyar Bútor és Faipari Szövetség, az Országos Asztalos és Faipari Szövetség, a FAGOSZ, és a PANFA Akkreditált Innovációs Klaszter támogatásával, tisztelettel meghívja Önt és cégét állásbörzéjére, kapcsolatépítő és kapcsolatápoló napjára. 

 

Helyszín: NymE Főépület II. emelet 8. terem (Fizika), folyosó és ​ Ligneum NymE Látogatóközpont​ ​(9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.)

 

Időpont: 2016. 05. 05. (csütörtök), 10.00-tól- 15.00-ig.

A rendezvényünkön a hazai vállalatok vezetői és munkatársai, mint potenciális munkaadók és a jövő munkavállalói, az SKK hallgatói közvetlen kapcsolatot teremthetnek egymással, tapasztalatot cserélhetnek és megismerkedhetnek egymás terveivel, elvárásaival, megoszthatnak​ projektötleteket és projekteket generálhatnak. Az állásbörzével egy olyan közösségi fórumot kívánunk megteremteni, ahol a cégeknek lehetőségük nyílik a tehetség felismerésére, megismerkedhetnek a hallgatókkal és munkáikkal, valamint elkezdhetik a jövő szakembereinek a gondozását. Rendezvényünkön a faipari, ipari termék- és formatervező, építész, valamint alkalmazott művész hallgatók vesznek részt hallgatói oldalról. ​

Az állásbörzén:

  1. bemutathatja vállalatát a hallgatóink, oktatóink és a szakmabeli érdeklődők számára

  2. növelheti vállalata hírnevét

  3. a rendezvény kiváló, szélessávú reklámlehetőséget biztosít (szóróanyagok, logók és roll up-ok elhelyezése a rendezvény területén)

  4. a duális képzés előnyeiről és hasznosságáról bővebb információt kaphat 

  5. megismerkedhetnek a tehetséges diákok munkáival és kapcsolatot építhetnek és ápolhatnak a kar oktatóival

  6. megismerhetik a karunk új képzési struktúráját

  7. tájékozódhat az egyetemmel való kooperációs lehetőségekről

  8. a cégek képviselői megismerkedhetnek a Kar szolgáltatásaival (anyag- és termékvizsgálatok, akkreditált vizsgálatok, innovációs folyamatok)

  9. lehetőség nyílhat közös projektek generálására.

A kiváló és lojális munkaerő képzése az egyetemen kezdődik, ezért is tartjuk fontosnak, hogy a vállalatok a képzés kezdetétől kövessék a hallgatók fejlődését, és az egyetemmel együttműködve közösen alakítsanak ki egy hatékonyan működő képzési rendszert. A tervezett állásbörze a kezdete ennek a munkának. S reméljük, hogy a jövő szakembereinek a képzésében számíthatunk az Önök segítségére.

A részvétel térítésmentes, de jelentkezéshez kötött 2016.05.03. 16.00 h, jelentkezés itt:  http://goo.gl/forms/0pBHvhZEQ3


​Részletes program és kiállítói információk az alábbi linken. 

http://www.butorszovetseg.hu/static/documents/nyme_allasborze_2016042818.pdf

További információ: 

​ ​

 Pakainé dr. Kováts Judit 

​ , 

 tanszékvezető, egyetemi docens

30/969-36-20 • pkj@inf.nyme.hu

bottom of page