top of page
moholy_n.png

Együttműködő vállalati partnereket keres a Magyar Formatervezési Tanács a Moholy Ösztöndíjhoz!

 

 Ha vállalkozása saját termék fejlesztését, piaci bevezetését tervezi, megújítaná brandjét, újragondolná egy termékcsaládját, itt a lehetőség, hogy fiatal tervező bevonásával, költséghatékonyan lépjen! 
A program valós szakmai megbízáshoz segíti hozzá a tehetséges fiatal tervezőket, a vállalkozásoknak széles tervezői merítést biztosít, az együttműködések a sikeres projekteken túl hosszú távon a hatékony kommunikáció, tervezői-gyártói partnerségek kialakítását szolgálhatják. 

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szervezeti egységeként működő Magyar Formatervezési Tanács kezelésében álló ösztöndíjprogramot a Magyar Formatervezési Tanács 2020-ban is meghirdeti. A Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjpályázat a fiatal, szakirányú végzettségű tervezők számára biztosít 6 hónapos ösztöndíjat, bruttó 150eFt./hó/fő összegben szakmai programjuk megvalósítására. Az ösztöndíjprogramot a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala mellett az Emberi Erőforrások Minisztériuma és csatlakozó gazdálkodó szervezetek finanszírozzák. Vállalkozások 2008 óta kapcsolódhatnak be a programba, a visszajelzések szerint mind a cégek, mind az ösztöndíjasok eredményesnek, fontos tapasztalatszerzésnek ítélték a közös munkát. Nagy örömünkre a programban visszatérő vállalkozások az együttműködő partnereink. 

Kele Sára, formatervező - 2017-es ösztöndíjas munkáit a Bútorszövetség tavalyi kiállításán is meg lehetett ismerni. Büszkék vagyunk rá, hogy létrejöttükben Szövetségünk aktív tagja, a Nyír-Demonich Kft. működött közre.

sztnh_logo2.jpg
mft logo.png
bottom of page