A rendezvényt 63 országban népszerűsítjük, kiemelt figyelmet fordítva Németországra, Ausztriára, Lengyelországra, Csehországra, Szlovákiára, Romániára, Ukrajnára, Szerbiára, Horvátországra, Szlovéniára, Bosznia-Hercegovinára és Észak-Olaszország fejlett régióira.

 

Az "Open4Business Konferencia és Üzletember Találkozó" kitűnő helyszíne formális és informális találkozóknak, jó gyakorlatok megosztásának, hazai és nemzetközi gazdasági és projektpartnerségek alakításának az alábbi szektorokban: gépipar (mérnöki tevékenység, fémfeldolgozás stb.), beszállító ipar (műanyagipar, járműipar, elektronika), környezetipar, élelmiszeripar, ICT és kutatás & Fejlesztés, egyéb nemzetközi projektpartnerségek.

 

A pécsi rendezvényen több román cég is jelen lesz, bútorgyártás, műanyag alkatrészek gyártása, ill. bútoripari K+F együttműködés érdekelné őket. A honlapon az alábbi cégnevek alatt megtalálhatók:

 

Transylvanian Furniture Cluster

SC SALICE COMPROD SRL

Artena Furniture

Napochim

Antares Romania

 

Ha talál további potenciális partnereket a külföldi vagy a magyar résztvevők között, tőlük is kérhet tárgyalási lehetőséget.

http://open4business.talkb2b.net honlapon a rendezvénnyel kapcsolatos valamennyi információ elérhető. Ezen az angol nyelvű platformon történik a regisztráció és az üzletember találkozón részt venni kívánó vállalkozások együttműködési profiljának feltöltése is.

Címünk: Budapesti Komplex SzC

Kozma Lajos Faipari Szakgimnázium

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 1041

office@butorszovetseg.hu

+36 30 689 5206

Website & branding created by TONABI in 2016

www.tonabi.com

  • Instagram - Weiß Kreis
  • Facebook - White Circle

Itt is megtalálsz, kövess minket friss híreinkért!

Nyitókép: Wiener szék

tervező: Asztalos Gabriella, gyártó: Futurus Műhely, Pomáz