A rendezvényt 63 országban népszerűsítjük, kiemelt figyelmet fordítva Németországra, Ausztriára, Lengyelországra, Csehországra, Szlovákiára, Romániára, Ukrajnára, Szerbiára, Horvátországra, Szlovéniára, Bosznia-Hercegovinára és Észak-Olaszország fejlett régióira.

Az "Open4Business Konferencia és Üzletember Találkozó" kitűnő helyszíne formális és informális találkozóknak, jó gyakorlatok megosztásának, hazai és nemzetközi gazdasági és projektpartnerségek alakításának az alábbi szektorokban: gépipar (mérnöki tevékenység, fémfeldolgozás stb.), beszállító ipar (műanyagipar, járműipar, elektronika), környezetipar, élelmiszeripar, ICT és kutatás & Fejlesztés, egyéb nemzetközi projektpartnerségek.

A pécsi rendezvényen több román cég is jelen lesz, bútorgyártás, műanyag alkatrészek gyártása, ill. bútoripari K+F együttműködés érdekelné őket. A honlapon az alábbi cégnevek alatt megtalálhatók:

Transylvanian Furniture Cluster

SC SALICE COMPROD SRL

Artena Furniture

Napochim

Antares Romania

Ha talál további potenciális partnereket a külföldi vagy a magyar résztvevők között, tőlük is kérhet tárgyalási lehetőséget.

http://open4business.talkb2b.net honlapon a rendezvénnyel kapcsolatos valamennyi információ elérhető. Ezen az angol nyelvű platformon történik a regisztráció és az üzletember találkozón részt venni kívánó vállalkozások együttműködési profiljának feltöltése is.

1016 Budapest,

Krisztina körút 99.

Kommunikációs és titkársági feladatokért felelős partner