top of page
md_hirdetes_2018_205x265_web.jpg

Magyar Design 2019

A kiállítás, számos újdonság bemutatásával, idén is egyszerre szólítja meg a szakmai közönséget, valamint azokat az érdeklődőket és látogatókat, akik otthonuk berendezéséhez keresnek inspirációt, új ötleteket, tárgyakat. Bízunk abban, hogy találnak kedvükre való különleges, egyedi megoldásokat a hazai tervezők munkái között, amelyekből számos darab meg is rendelhető a standon.

Helyszín

OTTHONDesign, Hungexpo Budapest Vásárközpont, G pavilon, 503

Nyitva tartás:

április 3-6. 10:00-18:00

április 7.    10:00-17:00

Falilámpák, függesztékek, spotok, és asztali lámpák szerepelnek a kínálatban, amelyek közül a legkülönbözőbb stílusú enteriőrökbe is megtaláljuk az oda illőt. Az egyedi megrendeléseket és projektek is kivitelező dizájnerek tapasztalataikat és szaktudásukat felhasználva fejlesztettek ki – magas minőségi követelményeknek is megfelelő – kész lámpákat, világító testeket.

 

A gyakran költözködők, vagy kis alapterületen berendezkedők igényeinek is megfelel számos dizájndarab, mivel  ezek a szempontok vezérelték a tervezésüket. Így lesznek multifunkcionális, variálható, könnyen szét- és össze-, vagy akár lapraszerelhető darabok, és olyanok is, amelyek kül- és beltérben egyaránt használhatók.

 

Azok az érdeklődők, akiknek a vásárlási döntéseikben fontos szempont a környezettudatosság, szintén számos ajánlat közül válogathatnak, legyen szó anyaghasználatról, vagy tartósságról, ráadásul egy magyar tervező itthon előállított darabját választva még inkább hozzájárulhatnak a a környezet védelméhez.

 

A kész, megrendelhető darabokon túl, az egyedi igények megvalósítása is lehetővé válik, hiszen a legtöbb tervező, stúdió vállalja az egyedi igényekre szabott tervezést és megvalósítást, és a tervezők elérhetők a standon, így első kézből kaphatnak az érdeklődők felvilágosítást.

 

Természetesen idén is szerepelnek diákmunkák és prototípusok is a látnivalók között.

Programok

április 4., csütörtök

13.30   Tervezői tárlatvezetés – a kiállítási tárgyak bemutása az alkotók által

 

14.00   “Univerzális válaszok eklektikus kihívásokra – Az építészi gondolattól a lámpákig” Jánosi András /LumoConcept/ előadása


A LumoConcept új lámpakollekciója megszámlálhatatlanul sok egyedi projekt tapasztalatai alapján forrta ki magát, hogy ne csak esztétikus és technikailag is magas színvonalú legyen, hanem megoldást kínáljon a változatos stílusú terek kihívásaira az építészek, belsőépítészek számára.
A klasszikust a modernnel összhangba hozó formáit Budapest eklektikus épületei inspirálták, miközben egyre nyilvánvalóbban érezhető nemzetközi trenddé válik a különböző történelmi korszakok, hangulatok, stílusjegyek együttélésének igénye.
Jánosi András építész, lámpatervező a Magyar Design kiállításon debütáló lámpákon keresztül mutatja be a folyamatot, amely az építészeti kontextus ismeretétől a megfelelően megválasztott lámpatestekig vezet.”

Bővebb információk a kiállításról a Hungexpo oldalán.

hungexpo.jpg
lampa.jpg
otthondesign.jpg
bottom of page