Save the Date:

Construma otthonteremtési kiállítási csokor

2020. április 1-5.

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régióban is vezető szerepet betöltő otthonteremtési kiállítási csokor, a CONSTRUMA / OTTHONDesign 2020-ban április 1-5. között kínál újabb lehetőséget az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek a bemutatkozásra, újdonságaik felvonultatására a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.
 

A CONSTRUMA / OTTHONDesign csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: bemutatja az iparág újdonságait, előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. A kiállítók számára kiváló lehetőség újdonságaik bemutatására, koncentrált találkozásra a szakemberekkel és egyúttal a végfelhasználói igények közvetlen felmérésére is, rövid idő alatt közel 50.000 embert elérve mutathatják be újdonságaikat, legkorszerűbb termékeiket, az iparág jövőjét meghatározó megoldásaikat.

MI IS KINT LESZÜNK!

A Bútorszövetség ebben az évben is számos nívós programmal várja látogatóit. A Szövetség célja a teljes faipari szakmát megmozgató rendezvénysorozat létrehozása, melynek keretén belül a résztvevők információt cserélhetnek, a vállalatok bemutatkozhatnak és álláslehetőséget kínálhatnak a fiatal munkavállalók részére, illetve az iskolások személyesen találkozhatnak a fa- és bútoripari szakmák szépségeivel.

ÉLJEN A LEHETŐSÉGGEL!

 

Építse be jövő évi üzleti stratégiájába a rendezvényt is, további fejlődési lehetőséget teremtve cégének.

Amennyiben részvételét fontolgatja a tavaszi rendezvényre, célszerű mielőbb döntésre jutnia, hogy még lehetősége legyen helyet választani, ráadásul még kedvezményes helydíjjal.

KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2020. JANUÁR 15.

Azon kiállítók, akik a tavaszi kiállításon részt vesznek, és jelentkeznek az OTTHONDesign ŐSZ kiállításra is (2020. október 9-11.), azok az őszi kiállítás helydíjából 20% kedvezményt kapnak.

A kitöltött jelentkezési lapot küldje el titkárságunkra.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal. 

office@butorszövetseg.hu 

 

+36 30 689 5206

Címünk: Budapesti Komplex SzC

Kozma Lajos Faipari Szakgimnázium

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 1041

office@butorszovetseg.hu

+36 30 689 5206

Website & branding created by TONABI in 2016

www.tonabi.com

  • Instagram - Weiß Kreis
  • Facebook - White Circle

Itt is megtalálsz, kövess minket friss híreinkért!

Nyitókép: Wiener szék

tervező: Asztalos Gabriella, gyártó: Futurus Műhely, Pomáz