top of page

Új nevünk:Fabunio

Kedves Tagjaink! Kedves Partnereink!


A 4.0-ás kihívásokra az év elején fuzionált Bútorszövetség és az Országos Asztalos- és Faipari Szövetség egy 21. századi platform létrehozásával adta meg a maga válaszát.


Ez a Fabunio ̶ Magyar Fa- és Bútoripari Unió. Az új brand nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy számos tudásterület eszközrendszerét használva növelje a magyar fa- és bútoripar nemzetközi versenyképességét, felkészítve tagjait és az ágazatot a technológiai és globalizációs kihívásokra.


Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a mai nappal vezetjük be a Fabunio nevet és a hozzá tartozó arculatot. A kreativitás, a design, a fenntarthatóság és a generációkban való gondolkodás olyan kulcsfogalmak, amelyek a szövetség minden egyes lépését meghatározzák.

Legfontosabb tudnivalók

Az új nevünk:

Fabunio

Magyar Fa- és Bútoripari Unió

(angolul: Fabunio, Hungarian Wood and Furniture Union)

Ezt jelenti a Fabunio:

Az új brandnév nem véletlenül nemzetközi; magában foglalja az együttes és egységes fellépést (unio), az EU-s identitást, ugyanakkor a Fab sokféle megfejtést tesz lehetővé.


Fabunio mint:

fa- és bútoripari

fabiznisz

fab (angolul kitűnő, csodálatos)

fable (angolul mese, mítosz)

fabric (angolul szövedék, textúra)

fabrication (angolul előállítás, gyártás)

fabulous (angolul legendás, hihetetlen)

Így néz ki a logónk:

A logó emblémáját a jövőben számos variációban láthatjátok majd.


Ennek oka, hogy egy úgynevezett dinamikus arculatot készíttettünk, illeszkedve a szövetség szerteágazó tevékenységéhez, illetve a megjelenési felületekhez. A szövetség négy fontos akcióterületet jelölt ki, ezek az úgynevezett divíziók, amelyek önálló névvel és színkóddal rendelkeznek:

Fabunio Skills – tudásmegosztás és fejlesztés,

Fabunio Junior – utánpótlás nevelés,

Fabunio Design – kreatívipari szerepvállalás,

Fabunio Business – érdekképviselet.
A logórendszer folyamatosan frissíthető, az embléma variálható, az adott eseményhez vagy témához igazítva. A dinamikus arculattal is szeretnénk hangsúlyozni az új szövetség megújulási képességét és rugalmasságát.


Praktikus információk

Honlap

A www.butorszovetseg.hu című honlap változatlanul elérhető, de a mai naptól kezdve a www.fabunio.huhonlapra irányítva. A hivatalos honlapcím ezentúl a www.fabunio.hu lesz. Látogassátok meg tartalmilag és arculatában is megújult honlapunkat! Kattints! (www.fabunio.hu linket betenni!)

E-mail levelezés

Következő e-mailjeinket már az iroda@fabunio.hu címről kapjátok. Figyeljétek, nehogy spambe kerüljenek az általunk küldött információk. Ennek elkerülésére ajánljuk, hogy az iroda@fabunio.hu címet állítsátok be „fontos vagy kiemelt” feladónak.

Közösségi média felületek

Facebook és Instagram profiljaink is frissültek, az új névnek és arculatnak megfelelően. A Bútorszövetséghez tartozó profilokat Fabunio-ra kereszteltük.

Átállással kapcsolatos információk és segítségnyújtás

Változatlanul az Irodát kereshetitek az új arculattal és kommunikációs felületekkel kapcsolatos kérdéseitekkel az alábbi elérhetőségeken:

06 30 689 5206

Kövessetek minket digitális platformjainkon és legyetek részesei a Fabunio 4.0-ás törekvéseinek!Comments


bottom of page