top of page

OTTHONDesign Ősz 2021

Otthonunk nem csak egy lakóhely, hanem életünk központja. Itt éljük mindennapjainkat akár egyedül, akár családdal. Ez az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat, ha kell, ide vonulunk el a világ zajától, itt töltődünk fel, pihenünk. Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsokra is szükség van. Ebben nyújt segítséget azOTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár a HUNGEXPO területén.
November 5-7. között az OTTHONDesign Ősz 3. alkalommal kínál lehetőséget az otthon kialakítását, belső helyiségek berendezését szolgáló termékkörök feltérképezésére. A kiállítók kínálata mellett speciális egyedi bútorok, design termékek, kiegészítők, tanácsadások, bemutatók, várják majd a látogatókat. Az idei kiállítás már a teljesen megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ vadonatúj H pavilonjában várja az érdeklődőket.

A kiállítók által hozott termékek között található többek között bútor, burkolat (hideg és meleg), kandalló, kályha, design kiegészítők, szőnyegek, lakástextil, de még ajtó-ablak, pénzügyi szolgáltatás, tanácsadás is.


A kiállítás a szakemberek –lakberendezők, belsőépítészek, designerek, faipari szakemberek– számára is izgalmas tartalmakat kínál.  • MAGYAR DESIGN Pop Up Store néven ismét hazai tervezők hozzák el design kiegészítőiket melyek a helyszínen azonnal meg is vásárolhatók. Többek között találkozhatnak a látogatók a Viaplant kreatív, növény összetételű alapanyagból készült tárgyaival vagy Paál Zsuzsa textiltervező, mintázattervező izgalmas, személyre szabott mintázataival.


  • Fabunio Design Selection: A Fabunió Magyar Fa- és Bútoripari Unió összefogásában olyan egyedi tervezésű bútorokat mutatnak majd be a kiállításon, mely projektek a Magyar Divat & Design Ügynökség design Lab inkubációs programjának támogatásával valósultak meg: bemutatkozik a LOOP Bútorcsalád, a MATCH moduláris kanapé és a Zenélő szekrény.


  • SZETT: neves hazai textiltervezők egyedi tervezésű szőnyegeivel, párnáival, takaróival, bútor szöveteivel ismerkedhet a látogató.


  • SZAKMAI PROGRAM november 5-én: a kiállítás első napján délután 14 órai kezdettel, melyen a Fabunió elnöki köszöntőjét követően a látogatók előadást hallgathatnak a Trendek - Milánó után, pandémia alatt címmel, majd Kreatív üzleti stratégiák a bútoriparban címmel kerekasztal-beszélgetésre kerül sor.

Kövessetek minket digitális platformjainkon és legyetek részesei a Fabunio 4.0-ás törekvéseinek!


Commenti


bottom of page