top of page

OTTHONDesign Ősz - Mi is kint leszünk!

Hagyományainkhoz híven idén is kint leszünk a Hungexpo őszi rendezvénysorozatán. November 5-én, a kiállítás első napján, Wilhelm Gábor, a Fabunio elnökének megnyitóbeszéde után Halasi Rita Mária designszakértő előadására invitálunk Trendek - Milánó után, pandémia alatt címmel. Az előadást követően egy kerekasztal-beszélgetést hallgathatunk meg, melynek témája: Kreatív üzleti stratégiák a bútoriparban. A Fabunió bútorkiállítása péntektől vasárnapig látogatható.Programjaink

2021.november 5. 14:00 órától

Helyszín: Hungexpo, H pavilon

Milánó után, pandémia alatt

Halasi Rita Mária Designelőadása


Kreatív üzleti stratégiák a bútoriparban

Kerekasztal-beszélgetés

Időpont: 2021.november 5. 14:30

Helyszín: Hungexpo, H pavilon


Résztvevők:

Árkossy Tamás, ügyvezető, Árkossy Bútor Kft. Széll Viktor, ügyvezető, Protosel Kft. / Multipraktik Varkoly Zoltán, ügyvezető, Varkoly Fiai Kft. / HOMMBútor Halasi Rita Mária, designszakértő

Melyek a hazai bútor- és faipar legnagyobb kihívásai? Milyen kreatív válaszok adhatók a problémákra? Tényleg a design és a saját fejlesztésű termék lenne a megoldás?

Három kkv aktuális fejlesztésein keresztül három lehetséges irányt mutat be a Fabunió. Részint a Fabunió design standján, egy kiállítás formájában, részint az azt kísérő kerekasztal-beszélgetésen, ahol az ügyvezetők saját tapasztalataikon keresztül mesélnek az útkereséseikről, valamint a designhoz fűződő viszonyukról.


Fabunio Design Selection

Kiállítás a Fabunio Design szervezésében


A Fabunio Design munkacsoport ez alkalommal három tagvállalatunk új bútorait mutatja be: a kiállításon bemutatkozik a LOOP Bútorcsalád (Árkossy Bútor Kft.) és a MATCH moduláris kanapé (Homm Bútor), melyek a a Magyar Divat & Design Ügynökség design Lab inkubációs programjának támogatásával valósultak meg, valamint a Zenélő szekrény (Multipraktik).


Bővebb információ a : osz.otthon-design.hu

Kövessetek minket digitális platformjainkon és legyetek részesei a Fabunio 4.0-ás törekvéseinek!Comentarios


bottom of page