Wood Like stand a Construmán

Idén is nagy népszerűségnek örvendett a Wood Like stand workshopja a Construmán

Szeretek és jól tudok fával dolgozni, lehet a hobbim a szakmám? Lehetek még asztalos, ha eddig teljesen más területen dolgoztam? A válaszunk: igen!

A Wood Like egy jól felszerelt faipari műhely, ahol néhány órára mesteremberré válhatunk, olyan Do It Yourself (DIY) workshopok sorozata, amelyeken laikusok és az asztalos szakmával közelebbről is megismerkedni vágyók alkothatnak közösen; személyes élményeket szerezhetnek a fa megmunkálásával kapcsolatban, jártasságra tehetnek szert a faipari gépek és eszközök használatában, valamint elsajátíthatják az asztalosság műfogásait. Egyszóval megtapasztalhatják, hogy a fa milyen csodálatos anyag, ha értő kezek alakítják!

Idén, a zöld szemlélet jegyében a következő alkotásokkal készültek a Budapesti Komplex SZC tanulói és diákjai: bőrszíjas kulcstartó ágfából, puzzle maradék rétegelt lemezből, képkeret hársfahulladékból, intarzia, karkötő és monogram-beütő.

Fotók: Mészáros Károly

Együttműködő partnerek