top of page
wood like after kocka2.png

Wood Like After pop-up store

 

Felhívás fiataloknak az OtthonDesign Ősz programsorozaton való részvételre

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozaton 2019. október 11-13. között kiállítási lehetőséget biztosít fiatal, kreatív faipari szakemberek számára.

A stand

Az Otthon Design Ősz 15 ezer látogatót vonzó lakberendezési kiállítás, mely a Design Hét alatt kerül megrendezésre. Célunk, hogy fiatal tervezők és gyártók olyan bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kapjanak, ahol a potenciális vásárlókkal azonnal személyes kapcsolatba kerülhetnek. A rendezvény mottója az OtthonDesign Ősz platformon:

„Hazaiak, fiatalok, tehetségesek és

most megmutatják, mit tud a kreatív faipar.

Ismerkedj, beszélgess, vigyél haza

magyar bútort!”

A kiállítás egy közös standon, egységes installációval, kb. 50 m2 területen kerül felépítésre. Itt lesznek láthatók a bemutatott darabok egymástól jól elkülönítve, kurátori döntés szerint.  Minden tárgynál megjelentetjük annak gyártóját, leírását, elérhetőségeket, árat, stb.

A kiállítás ingyenesen látogatható, a Hungexpora való belépés regisztrációhoz kötött. Amennyiben a Bútorszövetség programjaira regisztrál, ingyenes belépőt igényelhet az alábbi linken.

Nagy Ádám János1.jpg

A pályázat

A program ingyenes, de de a limitált kiállítási lehetőség miatt pályázathoz kötött. Melynek feltételeit a letölthető felhívásban részletesen közöljük.

A kiállításra kerülő tárgyakat és kiállítókat szakmai zsűri döntése nyomán választjuk ki a hely adta lehetőségek és a szakmai megítélés alapján. A zsűri tagjait a Bútorszövetség és együttműködő partnerei nevezik ki.

 

Várjuk mindazon pályakezdők jelentkezését, akik

 

  • rendelkeznek saját termékkel a kreatív fa -és bútoripari lakberendezés területén (bútor, kiegészítő, dekorációs tárgy, fából készült ékszer, stb.)

  • a kiállított terméket képesek kereskedelmi mennyiségben gyártani

  • rendelkeznek a szükséges jogokkal a gyártáshoz és értékesítéshez

  • a kiállítás ideje alatt a standon személyesen is jelen lesznek, és a vásárlókat tájékoztatják

  • a termék fel -és elszállítását saját költségükön vállalják

  • a jelentkezési lapot annak mellékleteivel legkésőbb szeptember 10-ig hiánytalanul kitöltve elküldik

Nézd meg Nagy Ádám János, a 2018-as Euroskills aranyérmesének, Európa legjobb épületasztalosának bemutatkozó videóját, és vegyél részt vele Te is a kiállításon!

Az esemény szervezője a Magyar Bútor és Faipari Szövetség.

butorszovetseg_logo_pici.jpg
woodlike_k.jpg

Együttműködő partnereink:

OD_sz.png
bkszc.png
bkik.png
pannon fa.jpg
designhet2019logo.jpg
bottom of page