WOOD LIKE AFTER

brøk - The Host

A Wood Like After résztvevői több területen is megállják helyüket, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az Artessa Music “The First Anniversary” első évfordulós lemezén debütáló brøk a “The Host” című dalával. A Melodic Deep House stílusú dal szerzője, énekese és zenei producere az erdélyi származású Brók István “brøk”, a Wood Like After egyik kiállítója. A dal május 18.án jelent meg az Artessa Music és brøk facebook oldalán, melyet itt értek el:

A “The Host” dalszövegét Brók István és Fábián Andor filmproducer írta. A felvételek a budapesti Gainlab Studios-ban készültek, Szőke Csaba Mixing & Mastering Engineer közreműködésével.

A dal az emberi kapcsolatok addiktív természetét dolgozza fel. A látszat barátságokról, felszínességről és az ebből adódó elhagyatottságról szól. A refrénben szereplő “host”,  az örök naiv egyén, akinek rendszeresen csalódnia kell az őt körülvevő emberekben , a “ghost” pedig az ezt kihasználó látszat barát.

A budapesti székhelyű brøk jelenleg is több projekten dolgozik, a közeljövőben egy EP, kislemez megjelenése várható.

Kozma Lajos Faipari Szakgimnázium