Wood Like After - Jelentkezők

„Hazaiak, fiatalok, tehetségesek és most megmutatják, mit tud a kreatív faipar. Ismerkedj, beszélgess, vigyél haza magyar bútort!”

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozaton, Wood Like After pop-up store néven 2019. október 11-13. között kiállítási lehetőséget biztosít fiatal, kreatív faipari szakemberek számára.

Célunk, hogy fiatal tervezők és gyártók olyan bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kapjanak, ahol a potenciális vásárlókkal azonnal személyes kapcsolatba kerülhetnek.

A kiállításon való részvétel előfeltétele a Szövetség által kiírt pályázati anyag megküldése volt. A szakértő zsűri által kiválogatott pályaművek kerülhetnek kiállításra a Hungexpo pavilonján.

 

 

Projektvezető: Cselényi Krisztina

Kurátor: Németh Gabriella

Bírálóbizottság: Babanecz Csaba (Skills szakértő) Kálmán Attila (Kálmán Kft.), Kálló Zoltán (Nyír-Demonich Kft.), Ligeti Ferenc (Építészmérnők,designer a Ligeti Design Kft. tulajdonosa.)

 

Együttműködő partnereink:  Hungexpo – OtthonDesign kiállítás, Budapesti Komplex Szakképzési Centrum, BKIK, Design Hét, PÁNFA Akkreditált Innovációs Klaszter

Helyszín: Hungexpo, G pavilon

A csapat bemutatkozásához katt a képre!

Csák Vince, Kéri Dávid, Horák Debóra

Mindhárman a Soproni Egyetemen a Simonyi Károly Karon tanultunk. Az osztrák –magyar INTERREG INNOWOOD projekt révén állt össze alkotó teamünk, a Bútortervezői Innovation Camp-ben 2018 májusában. Debóra a soproni Alkalmazott Művészeti Intézetben tanult formatervezést. Vince ugyanezen a karon Ipari termék- és formatervezést, Dávid pedig itt szerezte faipari mérnök diplomáját.

A koncepciónk: helytakarékos, mobil, kicsi és összecsukható ülőalkalmatosság. A termék összecsukott állapotban is esztétikus, így a felhasználó bátran magával viheti egy baráti piknikezésre, különböző fesztiválokra vagy szabadtéri előadásokra, koncertekre.

Anyagmegnevezés: amerikai dió

Gyártási éve: 2017

Mérete: 80×74×91 cm

_
_MG_6995

Címünk: Budapesti Komplex SzC

Kozma Lajos Faipari Technikum

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 1041

iroda@fabunio.hu

+36 30 689 5206

Website & branding created by TONABI in 2020

www.tonabi.com

Branding created by Halasi Rita Mária in 2020

www.ritahalsi.com