top of page
Image by Nicolas Picard
EQ-WOOD_final-01_edited_edited.png
K%C3%A9pkiv%C3%A1g%C3%A1s%20manager_edit

 

Faipari innovációs menedzserképzés 

 

 

Most végzed a sulit vagy nemrégiben végeztél? Pályakezdő vagy? 

Vagy csak érdekel az innováció és menedzsment a faipar világában? Rendelkezel középfokú angol nyelvtudással? Ha magadra ismersz, akkor

 

TÉGED KERESÜNK!

JELENTKEZZ INGYENES  EQWOOD TESZTKURZUSUNKRA!

A kurzus során digitális úton, angol nyelven sajátíthatod el a faipari innonvációs tanácsadóképzés tudásanyagát, tesztek, prezentációk, interaktív videók segítségével. Emellett online konzultációt biztosítunk, ha elakadsz valamiben vagy kérdésed lenne a tananyaggal kapcsolatban. 

A tesztkurzusunkon 15 hallgatói jogviszonnyal rendelkező diák és 10 pályakezdő vehet részt.

 

MIRŐL TANULHATSZ?​

Az EQWood faipari innovációs menedzser

tananyag két nagy témáját sajátíthatod el:

 

  • DIZÁJN, TREND ÉS INNOVÁCIÓKUTATÁS

  • PROJEKTMENEDZSMENT

A TESZTKURZUS IDEJE: 2020. OKT.-NOV.

 

JELENTKEZÉS:                                 

 

 

A kurzus során a két fejezet leckéin önállóan tudsz majd végighaladni. A Dizájn, trend és innovációkutatás fejezetben többek között a technológiai és versenyképességi felderítés, piacmegfigyelés, a branding, stratégiai perspektívák fejlesztésének mikéntjéről és a termék-életciklus modellről tanulhatsz. A Projektmenedzsment részben annak alapfogalmairól, egy projekt szervezésének és megtervezésének lépéseiről a projektmunka követésének és felügyeletének módszereiről lesz szó, ami során két interaktív jelenetválasztásos videó során próbálhatod ki tudásodat. 

Részletesebb információkért a fejezetek összefoglalóit letöltheted angol és magyar nyelven

               és       

 

 

 

 

 

 

 

 

A két fejezet a teljes innovációs menedzser képzés része, mely több külföldi partner szervezettel együttműködésben fejlesztettünk. A tesztkurzust követően célunk a teljes képzési anyag az itthon, és EU-n belüli elismertetése a szakképzési rendszerben. A kurzus során az azt sikeresen elvégzők az Erudire nemzetközi e-learning rendszer badge-ét szerezhetik meg, mely később beszámít a teljes képzés elvégzésekor. Ha még érettségi előtt állnál a Bútorszövetség a kurzus elvégzése esetén közösségi szolgálatról igazolást tud kiállítani a számodra  A projektről több információt ezen a honlapon találsz.

A teljes képzési anyagról szóló brossúra letölthető

VÁRJUK JELENTKEZÉSED!

bottom of page