Image by Nicolas Picard

Faipari innovációs menedzserképzés

Most végzed a sulit vagy nemrégiben végeztél? Pályakezdő vagy?

Vagy csak érdekel az innováció és menedzsment a faipar világában? Rendelkezel középfokú angol nyelvtudással? Ha magadra ismersz, akkor

TÉGED KERESÜNK!

JELENTKEZZ INGYENES  EQWOOD TESZTKURZUSUNKRA!

A kurzus során digitális úton, angol nyelven sajátíthatod el a faipari innonvációs tanácsadóképzés tudásanyagát, tesztek, prezentációk, interaktív videók segítségével. Emellett online konzultációt biztosítunk, ha elakadsz valamiben vagy kérdésed lenne a tananyaggal kapcsolatban.

A tesztkurzusunkon 15 hallgatói jogviszonnyal rendelkező diák és 10 pályakezdő vehet részt.

MIRŐL TANULHATSZ?​

Az EQWood faipari innovációs menedzser

tananyag két nagy témáját sajátíthatod el:

• DIZÁJN, TREND ÉS INNOVÁCIÓKUTATÁS

• PROJEKTMENEDZSMENT

A TESZTKURZUS IDEJE: 2020. OKT.-NOV.

JELENTKEZÉS:

A kurzus során a két fejezet leckéin önállóan tudsz majd végighaladni. A Dizájn, trend és innovációkutatás fejezetben többek között a technológiai és versenyképességi felderítés, piacmegfigyelés, a branding, stratégiai perspektívák fejlesztésének mikéntjéről és a termék-életciklus modellről tanulhatsz. A Projektmenedzsment részben annak alapfogalmairól, egy projekt szervezésének és megtervezésének lépéseiről a projektmunka követésének és felügyeletének módszereiről lesz szó, ami során két interaktív jelenetválasztásos videó során próbálhatod ki tudásodat.

Részletesebb információkért a fejezetek összefoglalóit letöltheted angol nyelven             és

A két fejezet a teljes innovációs menedzser képzés része, mely több külföldi partner szervezettel együttműködésben fejlesztettünk. A tesztkurzust követően célunk a teljes képzési anyag az itthon, és EU-n belüli elismertetése a szakképzési rendszerben. A kurzus során az azt sikeresen elvégzők az Erudire nemzetközi e-learning rendszer badge-ét szerezhetik meg, mely később beszámít a teljes képzés elvégzésekor. Ha még érettségi előtt állnál a Bútorszövetség a kurzus elvégzése esetén közösségi szolgálatról igazolást tud kiállítani a számodra  A projektről több információt ezen a honlapon találsz.

A teljes képzési anyagról szóló brossúra letölthető

VÁRJUK JELENTKEZÉSED!

Kozma Lajos Faipari Szakgimnázium