Wood Like After - Jelentkezők

„Hazaiak, fiatalok, tehetségesek és most megmutatják, mit tud a kreatív faipar. Ismerkedj, beszélgess, vigyél haza magyar bútort!”

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozaton, Wood Like After pop-up store néven 2019. október 11-13. között kiállítási lehetőséget biztosít fiatal, kreatív faipari szakemberek számára.

Célunk, hogy fiatal tervezők és gyártók olyan bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kapjanak, ahol a potenciális vásárlókkal azonnal személyes kapcsolatba kerülhetnek.

A kiállításon való részvétel előfeltétele a Szövetség által kiírt pályázati anyag megküldése volt. A szakértő zsűri által kiválogatott pályaművek kerülhetnek kiállításra a Hungexpo pavilonján.

 

 

Projektvezető: Cselényi Krisztina

Kurátor: Németh Gabriella

Bírálóbizottság: Babanecz Csaba (Skills szakértő) Kálmán Attila (Kálmán Kft.), Kálló Zoltán (Nyír-Demonich Kft.), Ligeti Ferenc (Építészmérnők,designer a Ligeti Design Kft. tulajdonosa.)

 

Együttműködő partnereink:  Hungexpo – OtthonDesign kiállítás, Budapesti Komplex Szakképzési Centrum, BKIK, Design Hét, PÁNFA Akkreditált Innovációs Klaszter

Helyszín: Hungexpo, G pavilon

LRM_EXPORT_317887639597558_20190910_1518

Kerekes Tamás bemutatkozásához katt a képre!

Kerekes Tamás

Kerekes Tamás bútoripari technikus vagyok, a Kozma Lajos Faipari Szakgimnáziumban érettségiztem, és szereztem technikusi végzettséget. 
Az elmúlt években több asztalos cégnél vállaltam munkát, rengeteg tapasztalatot szereztem. Fiatal korom ellenére felkértek műhelyfőnöknek a Bútor Creator Kft-nél, de hiányzott, hogy a munkámban a kreativitásomat is szabadon használhassam. Végül most januárban belevágtam a saját vállalkozásomba, és elkezdtem a saját ötleteimet megvalósítani. Célom megmutatni a munkáimmal, hogy a fával milyen kreatívan és sokoldalúan lehet alkotni.

Tömör amerikaidiófából készült tv állvány (sideboard). A fiókok és ajtók teljes felületén gyökérfurnérból készült modern intarzia ad extravagáns megjelenést a bútornak. A bútor minden csomópontja hagyományos faipari kötésekkel épül össze. A fiókoknak és az ajtóknak minőségi Blum vasalatok biztosítják a tökéletes működést.

 

Anyagmegnevezés: Amerikai dió

Gyártási éve: 2019

Mérete: 1800 X 450 X 450 mm

Web: itt és itt

kerekes_7

Címünk: Budapesti Komplex SzC

Kozma Lajos Faipari Technikum

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 1041

iroda@fabunio.hu

+36 30 689 5206

Website & branding created by TONABI in 2020

www.tonabi.com

Branding created by Halasi Rita Mária in 2020

www.ritahalsi.com