Wood Like After - Jelentkezők

„Hazaiak, fiatalok, tehetségesek és most megmutatják, mit tud a kreatív faipar. Ismerkedj, beszélgess, vigyél haza magyar bútort!”

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozaton, Wood Like After pop-up store néven 2019. október 11-13. között kiállítási lehetőséget biztosít fiatal, kreatív faipari szakemberek számára.

Célunk, hogy fiatal tervezők és gyártók olyan bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kapjanak, ahol a potenciális vásárlókkal azonnal személyes kapcsolatba kerülhetnek.

A kiállításon való részvétel előfeltétele a Szövetség által kiírt pályázati anyag megküldése volt. A szakértő zsűri által kiválogatott pályaművek kerülhetnek kiállításra a Hungexpo pavilonján.

 

 

Projektvezető: Cselényi Krisztina

Kurátor: Németh Gabriella

Bírálóbizottság: Babanecz Csaba (Skills szakértő) Kálmán Attila (Kálmán Kft.), Kálló Zoltán (Nyír-Demonich Kft.), Ligeti Ferenc (Építészmérnők,designer a Ligeti Design Kft. tulajdonosa.)

 

Együttműködő partnereink:  Hungexpo – OtthonDesign kiállítás, Budapesti Komplex Szakképzési Centrum, BKIK, Design Hét, PÁNFA Akkreditált Innovációs Klaszter

Helyszín: Hungexpo, G pavilon

5 (1)_edited.jpg

A csapat bemutatkozásához katt a képre!

László Dalma - Rankl Dániel - Sütheő Áron

A csapat egy hat napos alkotótábor erejére állt össze 2018 májusán, egy építész és két ipari termék- és formatervező mérnök hallgatóból. A közös munka szépsége volt, hogy mindenki belerakott egy kicsit a saját egyéni ötleteiből és tudásából. Így született a koncepció, amit pár hónappal később magunk le is gyártottunk, egy Innowood nevű pályázat keretein belül.

A mozaik névre keresztelt két bútort együtt tartjuk érdemesnek a bemutatásra, hiszen a koncepció lényege az egyes bútorok között cserélhető különböző kiegészítők. Az elektromos kiegészítők miatt szükségünk volt mikro feszültséget vezetni a bútorokon található sárgaréz sínekre, ami biztosítja az egyes kiegészítők áramellátását.

Anyagmegnevezés: amerikai dió, acél, sárgaréz 

Gyártási év: 2018 

Méret: 740×1300×690; 520×380×380 mm

3 másolata (1)
_MG_7888
_MG_7663 (1)
_MG_7780 (1)

Címünk: Budapesti Komplex SzC

Kozma Lajos Faipari Technikum

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 1041

iroda@fabunio.hu

+36 30 689 5206

Website & branding created by TONABI in 2020

www.tonabi.com

Branding created by Halasi Rita Mária in 2020

www.ritahalsi.com