Wood Like After - Jelentkezők

„Hazaiak, fiatalok, tehetségesek és most megmutatják, mit tud a kreatív faipar. Ismerkedj, beszélgess, vigyél haza magyar bútort!”

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozaton, Wood Like After pop-up store néven 2019. október 11-13. között kiállítási lehetőséget biztosít fiatal, kreatív faipari szakemberek számára.

Célunk, hogy fiatal tervezők és gyártók olyan bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kapjanak, ahol a potenciális vásárlókkal azonnal személyes kapcsolatba kerülhetnek.

A kiállításon való részvétel előfeltétele a Szövetség által kiírt pályázati anyag megküldése volt. A szakértő zsűri által kiválogatott pályaművek kerülhetnek kiállításra a Hungexpo pavilonján.

Projektvezető: Cselényi Krisztina

Kurátor: Németh Gabriella

Bírálóbizottság: Babanecz Csaba (Skills szakértő) Kálmán Attila (Kálmán Kft.), Kálló Zoltán (Nyír-Demonich Kft.), Ligeti Ferenc (Építészmérnők,designer a Ligeti Design Kft. tulajdonosa.)

Együttműködő partnereink:  Hungexpo – OtthonDesign kiállítás, Budapesti Komplex Szakképzési Centrum, BKIK, Design Hét, PÁNFA Akkreditált Innovációs Klaszter

Helyszín: Hungexpo, G pavilon

Profilkép.png

Sárkány Bence bemutatkozásához katt a képre!

Sárkány Bence

Sárkány Bence vagyok, bútorasztalos, 28 éves. A Veres Pálné Gimnázium után a Kaesz Gyula Faipari Szakközépben végeztem bútorasztalos képzést. Az iskola után közel két évet dolgoztam Berlinben a szakmában több helyen. 2015-től itthon kezdtem keresni a helyemet a piacon szabadúszóként. Ebben volt némi műhelyvezetés a Hellowood Technika nevű közösségi műhelyében, amikor az indult. 2018-ban elvégeztem egy formatervező képzést a Corvin Rajziskolában. A kiállításra egy egyedi diófaasztalt vinnék, ami letisztult és egyszerű - méreteiből kifolyólag étkezőasztalnak is használható (4 személynek).
Kertidió íróasztal enyhén eltolt X lábakkal, aluminium kávahelyettesítő fecskefarkú nútprofillal. Hátsó kábelelvezető medencével. Az asztal egyedi darab - megrendelője számítógépes munkafolyamatokat végez rajta. Felületkezelése keményolajjal történt. Lábait oldható kötés tartja.

Anyagmegnevezés: kerti dió

Gyártási éve: 2019

Mérete: 1400x750x750 mm

Web: itt

Kozma Lajos Faipari Szakgimna

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 104.

Kommunikációs és titkársági feladatokért felelős partner