Save the Date: OtthonDESIGN ŐSZ 2019-ben is

Az OTTHONDesign Ősz 2018-ban első alkalommal várta a lakberendezés iránt érdeklődőket. Az októberi rendezvény sikerrel zárta kapuit: az első alkalommal bizalmat szavazó 100 kiállító a G pavilonban 16.000 látogató előtt mutathatta be újdonságait, termékkínálatát. 
A lakásbelső kialakításának teljes termékkörét felölelő rendezvény 2019-ben ismét megrendezésre kerül. Már most jegyezze be naptárába!

Ami biztosan nem változik:
A kiállítás középpontjában a lakásbelső kialakítása áll, minőségi és design termékek felvonultatásával, a hazai design és bútor szakma bemutatóival, programjaival színesítve.
 
Célközönsége alapvetően a nagyközönség (lakásberendezést tervező, lakását átalakító, új építésű ingatlan lakásbelső kialakítását tervező), kiegészülve a témában érintett szakmai célcsoportokkal (belsőépítészek, lakberendezők, designerek). Programjainkat úgy alakítjuk, hogy mindkét célcsoport megtalálja a számára vonzó tartalmat.
 
VIP est: az idei kiállításhoz kapcsolódóan szervezett, a kiállítók mellett lakberendezőket, belsőépítészeket is invitáló társasági eseményt, kötetlen szakmai találkozót – szintén továbbfejlesztett formában -  jövőre is megtartjuk.
 
Csatolva találja a jelentkezési ívet, melyen már tájékozódhat a kiállítás részletes tematikájáról és az árakról. Amennyiben már szeretné biztosítani helyét az eseményen, küldje el mielőbb jelentkezési ívét.
 
JELENTKEZÉSI KEDVEZMÉNY:
Azon cégek részére, akik bejelentkeznek az áprilisi CONSTRUMA kiállítási csokorra, és részt kívánnak venni az őszi rendezvényünkön is októberben, azok számára az OTTHONDesign ŐSZ helydíjából 20% kedvezményt kínálunk.
 
 
SZÁMOLJON VELÜNK!
Építse be jövő évi üzleti stratégiájába rendezvényünket is, további fejlődési lehetőséget teremtve cégének.

Kedvezményes kiállítói csomag tagjaink számára

Vegyen részt kiállítóként is a rendezvényen. A Bútorszövetség tagjaként ezt most extra kedvezménnyel teheti meg!

Részletek itt.

Jelentkezési lap itt.

Mi is kint leszünk

Idén is remek ötletekkel készülünk! Ha kíváncsi rá, milyen a volt tavalyi programunk, akkor ajánljuk 2018-as összefoglalóinkat.

A tavalyi Wood Like-ról itt ,

a Workshopról pedig itt tájékozódhat.

A 2019-es eseményekkel hamarosan jelentkezünk.

Címünk: Budapesti Komplex SzC

Kozma Lajos Faipari Szakgimnázium

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 1041

office@butorszovetseg.hu

+36 30 689 5206

Website & branding created by TONABI in 2016

www.tonabi.com

  • Instagram - Weiß Kreis
  • Facebook - White Circle

Itt is megtalálsz, kövess minket friss híreinkért!

Nyitókép: Wiener szék

tervező: Asztalos Gabriella, gyártó: Futurus Műhely, Pomáz