4.jpg

PÁLYÁZATOK

EQ-WOOOD

 Termék innováció- manager képzés a faiparban 

A 2018-as év jól indult a szövetség számára, hiszen mint résztvevő partner bekerültünk az EQ - Wood 2018-as Erasmus +Sector programjába.  Az európai szakképzésre és az iparági innovációra fókuszáló projektben való részvétel nagy lehetőség számunkra.

Képzeld el, hogy van valaki a cégedben, aki képes létrehozni, innovatív és piacképes termékeket, úgy, hogy közben figyelmet fordít a gyárthatóságra és a  költséghatékony termelésre is.

Az EQ-Wood létrehozott egy új koncepciót, ami olyan képzést biztosít, mely segít vállalkozásodnak versenyképessé válnia, anélkül, hogy jelentős változásokat kéne bevezetnie a cég mindennapjaiban.

 "VÁGJ BELE!

"Pályaorientáció, életpályamodell és élethosszig tartó tanulás a bútorgyártás ágazatban"

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség, valamint a Hálózat a Regionális Fejlesztésért Alapítvány konzorciumában megvalósítani tervezett projekt célja a bútoriparban működő vállalkozások, valamint munkavállalóik munkaerő-piaci alkalmazkodóképességének fejlesztése, illetve a Magyar Bútor és Faipari Szövetség társadalmi és munkaerő-piaci szerepvállalásának erősítése, képviseleti erejének növelése, kapacitásaik fejlesztése. A "munkavállalói ismeretek kidolgozása és oktatása a munkaerőpiacra belépő fiatalok részére"

Címünk: Budapesti Komplex SzC

Kozma Lajos Faipari Szakgimnázium

H- Budapest, Deák Ferenc u. 40, 1041

office@butorszovetseg.hu

+36 30 689 5206

Website & branding created by TONABI in 2020

www.tonabi.com

Branding created by Halasi Rita Mária in 2020

www.ritahalsi.com