top of page
4.jpg

PÁLYÁZATOK

EQ-WOOD_final-01.png
Fabunio logo-19.png

EQ-WOOOD

 Termék innováció- manager képzés a faiparban 

A 2018-as év jól indult a szövetség számára, hiszen mint résztvevő partner bekerültünk az EQ - Wood 2018-as Erasmus +Sector programjába.  Az európai szakképzésre és az iparági innovációra fókuszáló projektben való részvétel nagy lehetőség számunkra.

Képzeld el, hogy van valaki a cégedben, aki képes létrehozni innovatív és piacképes termékeket, úgy, hogy közben figyelmet fordít a gyárthatóságra és a  költséghatékony termelésre is.

Az EQ-Wood létrehozott egy új koncepciót, ami olyan képzést biztosít, mely segít vállalkozásodnak versenyképessé válnia anélkül, hogy jelentős változásokat kéne bevezetnie a cég mindennapjaiban.

erasmus+.png

 "VÁGJ BELE!

"Pályaorientáció, életpályamodell és élethosszig tartó tanulás a bútorgyártás ágazatban"

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség, valamint a Hálózat a Regionális Fejlesztésért Alapítvány konzorciumában megvalósítani tervezett projekt célja a bútoriparban működő vállalkozások, valamint munkavállalóik munkaerő-piaci alkalmazkodóképességének fejlesztése, illetve a Magyar Bútor és Faipari Szövetség társadalmi és munkaerő-piaci szerepvállalásának erősítése, képviseleti erejének növelése, kapacitásaik fejlesztése. A "munkavállalói ismeretek kidolgozása és oktatása a munkaerőpiacra belépő fiatalok részére"

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESZA.jpg

 "WOODIGITAL"

"Duális képzés a fiatal faiparosok digitális készségeinek fejlesztésére"

A WOODIGITAL projekt célja az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó digitális készségek fejlesztése  olyan, 18 és 35 év közötti, európai fiatalok körében, akik a fa- és bútoripari szektorban dolgoznak - mindezt duális szakképzési keretek között.

erasmus+.png
bottom of page